reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a tak na poważnie, to uwielbiam Nigellę ( i juz planuję upiec w niedziele jej wczorajsze muffiny z groszkami czekoladowymi :tak:) i Magiel Towarzyski, i Zaklinaczy Wnętrz, i Actrors Studio (Hugh Jackman tam był.... i tańczył.... iśpiewał :-p:-p:-p:-p:-p) i Marzenę Rogalską (chociaż ta druga, Kaśka czy jakaś tam, strasznie mnie wkurza swoimi głupimi pytaniami :baffled:) i Pauline Młynarska i czasem ogladam Trini i Susanę :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
a na TVN Meteo - jak trafie - to patrze na programy Maji Popielarskiej o ogrodach :tak::tak::tak::tak: musze nabrac doświadczenia przed założeniam własnego :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a na discovery staram sie trafiac na Megabuilders :-p:-p:-p:sorry2: takie zboczenie zawodowe

aaaa, no i kuchnia.tv!!!!!!!!!!!!!!!!!! palce lizać, hiihiii

Elen, kobito, kiedy Ty znajdujesz na to czas:eek:
na dodatek przy Julce , pracy, papierach itd...podziwiam:tak:

hmmm, wszystko to wtedy kiedy:
1. Julka akurat śpi w dzień (weekendy) :tak:
2. jest moja sis kochana :rofl2::rofl2:
3. muszę: pozmywać, poprasować, poukładac papiery, cos uszyć, przyszyć, naprawić, rozwisić pranie, zmyć podłogę itd (wszystko wieczorem ofkors!) :crazy::crazy::sick:
4. taka wersję lubię najbardziej: ok. 2 nad ranem kiedy po raz kolejny obudzona przez Julinke nie mogę zasnąć :baffled::baffled::baffled::baffled:

baby czy Wy tez jak ja uwielbiacie TVN Style tak jak ja????:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

sure...:sorry2::sorry2::rofl2::rofl2:
ale przy tym durnym remoncie nie mam czasu i nie wiem co to TV, siedzę jedynie przed kompem gdy mam czas;-)
a wogóle, to muszę się pochwalić, że praktycznie mam pomalowane mieszkanko, zostały panele...bo to zawsze robi się na końcu. Noi przeciągłam mojego R. na swoją stronę i odstępujemy naszą kochaną, jasną, słoneczną sypialnię dawidkowi:-p

Przenosimy się do ciemniejszej sypialni i malujemy na bordowo :-D:-D:szok::szok:
(teściowa padnie na zawał) hihi...

a tak na poważnie, to uwielbiam Nigellę ( i juz planuję upiec w niedziele jej wczorajsze muffiny z groszkami czekoladowymi :tak:) i Magiel Towarzyski, i Zaklinaczy Wnętrz, i Actrors Studio (Hugh Jackman tam był.... i tańczył.... iśpiewał :-p:-p:-p:-p:-p) i Marzenę Rogalską (chociaż ta druga, Kaśka czy jakaś tam, strasznie mnie wkurza swoimi głupimi pytaniami :baffled:) i Pauline Młynarska i czasem ogladam Trini i Susanę :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
a na TVN Meteo - jak trafie - to patrze na programy Maji Popielarskiej o ogrodach :tak::tak::tak::tak: musze nabrac doświadczenia przed założeniam własnego :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a na discovery staram sie trafiac na Megabuilders :-p:-p:-p:sorry2: takie zboczenie zawodowe

aaaa, no i kuchnia.tv!!!!!!!!!!!!!!!!!! palce lizać, hiihiii

ja tez ja tez uwielbiam!! :-p loś się smieje, ze zmieni kablowkena taka gdzie nie ma TVN Style bo przeze mnie nie moze nic wieczorem ogladac w lózku bo ja okupuję TV:rofl2:
Ja najbardziej lubię
1. Trini i Susanę
2. Miasto Kobiet albie wkurza mnie ta ruda :baffled: i jezscze Żądło Pauliny lubię (był ostatnio Tede:sorry2::happy2:)
2. Zaklinacze wnetrz
4. Nigele
5 Jak dobrze wyglądać nago :-p:happy2:

i wszytsko inne jak leci tez ogladam:-)

Anusiaja tez miałam ciemna sypialnię. Czerwono krwistą, łacznie z sufitem :-p To podobno bardzo korzystnie wpływa na pozycie seksualne:rofl2: My w tym okresie "spłodzilismy" Maksia :tak::happy2: Wiec uwazaj kochana :-D

Anusiaja tez miałam ciemna sypialnię. Czerwono krwistą, łacznie z sufitem :-p To podobno bardzo korzystnie wpływa na pozycie seksualne:rofl2: My w tym okresie "spłodzilismy" Maksia :tak::happy2: Wiec uwazaj kochana :-D
:-D:-D:-D kto wie..kto wie....R. byłby w 7 niebie gdybyśmy cos zmajstrowali:rofl2:
a ja....pewnie tez, ale jeszcze daję sobie roczek, a potem pomyslę poważnie nad jakąś "Jagódką" ( gazelka) :-p

reklama
Do góry