anusia_80
lipcowa mama 2005
a bo sobie jadłam- białe porzeczki i agrest z własnego ogródka
![]()
aaa to smacznego....
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a bo sobie jadłam- białe porzeczki i agrest z własnego ogródka
![]()
witajcie
korzystajac z okazji ze mam dostep do necika chcialam zlozyc wszystkim lipcowym dzieciaczkom zyczenia z okazji drugich urodzinek:-)
wszystkiego dobrego maluszki!!!
niestety nie wiem jak to u nas z internetem bedzie,wiec jak mam tylko mozliwosc od razu wskakuje;-)
u nas dobrze
brzusio rosnie,maluch szaleje w brzusiu a ja musze juz mykac bo Milenka zmeczona i placze
buziaki i do zas
I dzis, kiedy stwierdzil, że bedzie sam jadł łyżką kisiel i zaczęł Mu to wychodzić uznalam, że dzieciak wie co robi. Jak bedzie gotowy to sie przestawi z pieluch. Wierze w Niego ;-)![]()
To identycznie jak u nas. I ciagle tylko "tjatoj" i "kopajka". Maciek mógłby spać z "kopajką". Jak spotkamy gdzies na spacerze, to ani rusz z miejsca. Stoi jak wryty i patrzy jak "kopaja nabieja piach i bach na cięzalówę" :-):-)Dziewczyny on non stop gada(jak nie marudzi, albo nie spi, albo nie je) to ciągle gada i gada.
Czasami juz wymiękam.
Bo ile można w kólko, bez przerw na haust powietrza: mama idzie, tata idzie, mama kupi bilet, tata jedzie do placy, mama kocha tate(jakaż refleksja, nie?), tjatoj koło ma, duzie kolo, Mati jedzie tjatojem, busik koło ma... , nie ma lęków(tzn.rąk), nie ma kapusia(tzn.kapelusza)itp. itd.
![]()
Gazelko, a napisz proszę, jak Maciuś zareagował na zmianę mieszkania? Pytam, bo i nas to niedługo czekaPrzejawiał jakieś dziwne symptomy czy cós?
Choć zakładam, że raczej nie, bo chyba byś o tym napisała, prawda?
![]()