nenius
Przyjaciółki 2008
to mi pachnie zwierzakami
i obowiązkowym klachaniem pod smokiem![]()
zwierzakami powiadasz..................a co to zwierzaki
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
klachaniem pod smokiem???????????? yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy???????????????????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to mi pachnie zwierzakami
i obowiązkowym klachaniem pod smokiem![]()
zwierzakami powiadasz..................a co to zwierzaki;-)
klachaniem pod smokiem???????????? yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy???????????????????????
hahhahha, Julia już załapała - zamyka za tatą drzwi, kiedy wchodzi do łazienki i mówi "nie wolno paczeć"Fajnie Wam, że możecie się cytrusikowo traktować w łazienkach. Ja od 3 tygodni w swojej nie mam drzwi. I w trakcie kąpieli Maciuś ciągle zagląda i woła "a ku ku". I chyba zaczyna łapać, że tata jest chłopakiem, a mama dziewczyną
No i spadam. Baj-baj
mi tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehe mam takowa nadzieje!!!!
egzaklia smok jest w Krakowie
cześć
uuuuuuu Gazelko czyżbys nociła w brzuchu przyszłego akrobate ??;-)
a powiem Wam ze widziałam się niedano z Sylwią i ... coraz niżej juz nosi brzuch i raz juz miała akcję ze skórczami takze pewnie juz niebawem rozdwoi mi się koleżanka![]()
nie pamietam juz. ale mnie to zaskoczylo ze we wloszech pod pistoletem ci sie karz stawic a w polsce jakos zadna kolezanka ani nikt z rodziny nie byl jakos tak dyscyplinowany.a to nie chodzi przypadkiem o badanie w 20 tyg ciązy? bo jesli tak to jest przywiązywana waga do tego badania...
Kochana, skąd ja to znam?Z moim byłym miałam identyczne jazdy, tylko że u niego działania te graniczyły już niemal z obsesją. Do tego stopnia, że potrafił zadzownić do mojej siostry o czwartej nad ranem
i mówić jej, że sobie coś zrobi
A taki spokojny chłopak był
Całą resztę przemilczę :dull:
Joasia, my wszystkie sie tak czujemy czasem. z jakiegos powodu lapiesz dola:-( i zaczynasz myslec pesymistycznie. nie chce umniejszac w zadnym wypadku twoich trosk i powodow. pomysl ze jednak sa osoby ktore sie o ciebie martwia i bardzo chetnie cie zlapia(nawet wirtualnie)Ewciu ja poprostu jestem juz zmeczona ..........
a nie czuje ze jak bede upadac to ktos mnie złapie..:-(
na nauke nigdy za wczesnie;-) 12 letni syn znajomego rok temu sie nauczyl na mykonosie ze istnieja lesbijki! nie zapomne wyrazu jego twarzy!I chyba zaczyna łapać, że tata jest chłopakiem, a mama dziewczyną![]()
witajcie
korzystajac z okazji ze mam dostep do necika chcialam zlozyc wszystkim lipcowym dzieciaczkom zyczenia z okazji drugich urodzinek:-)
wszystkiego dobrego maluszki!!!
niestety nie wiem jak to u nas z internetem bedzie,wiec jak mam tylko mozliwosc od razu wskakuje;-)
u nas dobrze
brzusio rosnie,maluch szaleje w brzusiu a ja musze juz mykac bo Milenka zmeczona i placze
buziaki i do zas
moje chyba też wpisuje w te grupę:-) nieźle...podobają mi się :niniaki"
i widze ze powoli Ci się Macius rozgaduje...mój Kuba bardzo wciąz opoorny w tej kwestii choc pewne postepy są (dla niewtaemniczony-tzn wcszystkich prócz Joasi- ;-)rozmawiałysmy z Gazelką na temat rozgadania dzieci i nasze pociechy zakwalifikowałysmy do grupy nierozgadanych)