reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Fajnie Wam, że możecie się cytrusikowo traktować w łazienkach. Ja od 3 tygodni w swojej nie mam drzwi. I w trakcie kąpieli Maciuś ciągle zagląda i woła "a ku ku". I chyba zaczyna łapać, że tata jest chłopakiem, a mama dziewczyną :eek::rofl2::szok:

No i spadam. Baj-baj
hahhahha, Julia już załapała - zamyka za tatą drzwi, kiedy wchodzi do łazienki i mówi "nie wolno paczeć" :rofl2::rofl2::rofl2:

hehe mam takowa nadzieje!!!!
mi tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a smok jest w Krakowie:-D:-D:-D:-D
cześć
egzakli :rofl2::rofl2::happy2::happy2::happy2:

witajcie
korzystajac z okazji ze mam dostep do necika chcialam zlozyc wszystkim lipcowym dzieciaczkom zyczenia z okazji drugich urodzinek:-)
wszystkiego dobrego maluszki!!!

niestety nie wiem jak to u nas z internetem bedzie,wiec jak mam tylko mozliwosc od razu wskakuje;-)

u nas dobrze
brzusio rosnie,maluch szaleje w brzusiu a ja musze juz mykac bo Milenka zmeczona i placze

buziaki i do zas

uuuuuuu Gazelko czyżbys nociła w brzuchu przyszłego akrobate ??;-):-p

a powiem Wam ze widziałam się niedano z Sylwią i ... coraz niżej juz nosi brzuch i raz juz miała akcję ze skórczami takze pewnie juz niebawem rozdwoi mi się koleżanka :tak:

No wlansnie, ja się Wam nie chwaliłam, że moje nowe maleństwo jest równie ruchliwe co Maciejek :) Kopie i kopie i czasem mam wrażenie, że w ogóle nie śpi... zupełnie jak niunio. Kto wie Aniu, może to i będzie akrobatka? ;-):-)

Maciek z kolei to kaskader. Ostatnio wykonuje skoki zewsząd i jakies cudaczne rzuty :rolleyes: W konsekwencji poobijany jest pzeokropnie. Sam ciągle pokazuje na głowę i mówi limo, albo na nogi i prezentuje ""niniaki. Zupełnie jak ja w dzieciństwie :rofl2:

a to nie chodzi przypadkiem o badanie w 20 tyg ciązy? bo jesli tak to jest przywiązywana waga do tego badania...
nie pamietam juz. ale mnie to zaskoczylo ze we wloszech pod pistoletem ci sie karz stawic a w polsce jakos zadna kolezanka ani nikt z rodziny nie byl jakos tak dyscyplinowany.:eek:
brunetka, alka, elfik :elvis::elvis::elvis: po jednym dla kazdej!:-)

Kochana, skąd ja to znam? :rolleyes2: Z moim byłym miałam identyczne jazdy, tylko że u niego działania te graniczyły już niemal z obsesją. Do tego stopnia, że potrafił zadzownić do mojej siostry o czwartej nad ranem :szok: i mówić jej, że sobie coś zrobi :eek: A taki spokojny chłopak był :huh: Całą resztę przemilczę :dull:
:-D:-D:-D moze ten moj byly sie dopiero rozkreca?:-D ja znam przypadek ze panna zdradzila faceta a potem mu o tym powiedziala. nastepnie zaczela blagac o przebaczenie a jak juz nic nie pomagalo to zadzwonila do niego i powiedziala ze sie zabije zaraz! biedny Raffaele jechal przez caly rzym w korkach przerazony. wpada do niej do mieszkania a laska sobie spi smacznie!!!!:no::-D:-D chlopakaowi w tym momencie odeszly wszelkie nikle uczucia ktore do niej zywil:tak:

Ewciu ja poprostu jestem juz zmeczona ..........
a nie czuje ze jak bede upadac to ktos mnie złapie..:-(
Joasia, my wszystkie sie tak czujemy czasem. z jakiegos powodu lapiesz dola:-( i zaczynasz myslec pesymistycznie. nie chce umniejszac w zadnym wypadku twoich trosk i powodow. pomysl ze jednak sa osoby ktore sie o ciebie martwia i bardzo chetnie cie zlapia(nawet wirtualnie):tak::tak: wierz mi uczucie zmeczenia(takiego psychicznego) i braku celu nie jest mi obce(jak kiedys opowiem wam przez co przeszlam w 2006roku zrozumiesz ze wiem cos o tym).:-(ja srednio dostaje od zycia kopniaka raz na dwa tygodnie. raz wiekszego raz mniejszego i musze sobie sama z tym radzic bo kolo mnie nie ma nikogo kto by mnie mogl podniesc czy zlapac.(oczywiscie mam super przyjaciolki czy siostre ale od ponad roku nie pamietam zebym mogla oprzec sie choc przez 5 minut na ukochanej osobie:-(). glowa do gory!:elvis: mam nadzieje ze dziewczyny na zwierzakach zrobia interwencje i dadza ci odczuc ze jestes wazna dla wielu osob!:elvis::elvis:

I chyba zaczyna łapać, że tata jest chłopakiem, a mama dziewczyną :eek::rofl2::szok:
na nauke nigdy za wczesnie;-) 12 letni syn znajomego rok temu sie nauczyl na mykonosie ze istnieja lesbijki! nie zapomne wyrazu jego twarzy!:-D

reklama
witajcie
korzystajac z okazji ze mam dostep do necika chcialam zlozyc wszystkim lipcowym dzieciaczkom zyczenia z okazji drugich urodzinek:-)
wszystkiego dobrego maluszki!!!

niestety nie wiem jak to u nas z internetem bedzie,wiec jak mam tylko mozliwosc od razu wskakuje;-)

u nas dobrze
brzusio rosnie,maluch szaleje w brzusiu a ja musze juz mykac bo Milenka zmeczona i placze

buziaki i do zas

:-):-):-):-):-):-):-):-)

:-) nieźle...podobają mi się :niniaki" :rofl2::-p
i widze ze powoli Ci się Macius rozgaduje...mój Kuba bardzo wciąz opoorny w tej kwestii choc pewne postepy są (dla niewtaemniczony-tzn wcszystkich prócz Joasi- ;-):-p rozmawiałysmy z Gazelką na temat rozgadania dzieci i nasze pociechy zakwalifikowałysmy do grupy nierozgadanych)
moje chyba też wpisuje w te grupę :crazy:

Do góry