reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Witam kawkowo i słonecznie :-)

Ale się tutaj 'miłujecie' od samego rana ;-):-p

Dzisiaj miałam całą noc koszmary, bo zjadłam późną kolację :dry: Śniło mi się m.in., że Kornel miał katarek i pani lekarka przepisała jakiś mega dobry lek, przy czym ostrzegła, że jest kosztowny. W aptece okazało się, że oznacza to 2000 zł :szok: Ale negocjowałam :cool2: i udało mi się zjechać do 1300 :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

no co? mi jeszcze nikt dziś nie posłodził nawet kawy :dry: więc sama sobie rekompensuję :-) no, z Twoją pomocą ;-)

zawsze do usług!!!!

mam kolejne powody do radosci, Kubus juz coraz lepiej sie czuje , mało kaszle i katarek jakby mniejszy, jednak antybiotyk podziałał!!!!
ufffff
w piatek idziemy do kontrolii!!!

Dzisiaj miałam całą noc koszmary, bo zjadłam późną kolację :dry: Śniło mi się m.in., że Kornel miał katarek i pani lekarka przepisała jakiś mega dobry lek, przy czym ostrzegła, że jest kosztowny. W aptece okazało się, że oznacza to 2000 zł :szok: Ale negocjowałam :cool2: i udało mi się zjechać do 1300 :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

hehehehehehe
dobry z Ciebie negocjator!!!!!
a sen rewelka...........:-D:-D:-D

reklama
Witam kawkowo i słonecznie :-)

Ale się tutaj 'miłujecie' od samego rana ;-):-p

no to zarobiłaś 7 stów! dobra jesteś!

w sam raz na te wczorajsze wydatki, huiiihiihiiiii :-D:-D:-D

Do góry