Joaska
Lipcowe mamy '05
no ciekawa jestem, komu by sie nie spodobało
hehehe........
ach jak miło mi sie robi po komplemencikach mmmmmmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ciekawa jestem, komu by sie nie spodobało
hehehe........
ach jak miło mi sie robi po komplemencikach mmmmmmm
a mi miło, kiedy komuś jest miło... szczególnie, kiedy to bardzo miła Osoba jest :-):-):-):-)
hihiih
ale se słodzimy hihihih
cukieraski
no co? mi jeszcze nikt dziś nie posłodził nawet kawy więc sama sobie rekompensuję :-) no, z Twoją pomocą ;-)
Dzisiaj miałam całą noc koszmary, bo zjadłam późną kolację Śniło mi się m.in., że Kornel miał katarek i pani lekarka przepisała jakiś mega dobry lek, przy czym ostrzegła, że jest kosztowny. W aptece okazało się, że oznacza to 2000 zł Ale negocjowałam i udało mi się zjechać do 1300
Ale negocjowałam i udało mi się zjechać do 1300
Witam kawkowo i słonecznie :-)
Ale się tutaj 'miłujecie' od samego rana ;-)
Dzisiaj miałam całą noc koszmary, bo zjadłam późną kolację Śniło mi się m.in., że Kornel miał katarek i pani lekarka przepisała jakiś mega dobry lek, przy czym ostrzegła, że jest kosztowny. W aptece okazało się, że oznacza to 2000 zł Ale negocjowałam i udało mi się zjechać do 1300