anusia_80
lipcowa mama 2005
Ale tą , którą masz teraz w avatorku Joasiu już widziałam, na samym początku jak dołaczyłam do lipcówek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nudze sie
Chwilowo Weronika nie wyje
zdalam Certyfikat!!!!!
eeeeee Piotruś to taka "dupa wołowa" hihihi:-);-)
w moim typie jest zdecydowanie bardziej Szymon Bobrowski (nie pamiętam jak się nazywa w filmie ), a magdę m. ogladam (jeżeli już) tylko i wyłącznie ze względu na ciekawie urządzone wnętrza :-)
no to świetnie:-) ale bedzie radosć:-) SUPER!!!!!!
Kuźwa, coś mi się porobiło z numerami stron- wszystkie są teraz wytłuszczone i nie wiem, na której jestem. Gubię się :dull:
Kolorowa kredko jakie Tymi ma piękne oczy ;-). Uwielbiam takie niebieściutkie... sama mam brązowe, to może dlatego.
wiecie ja chyba jestem jakaś inna i pewnie będziecie na mnie krzywpo patrzeć ;-) ..................ale ja nie kręce młodego nie wiem ble mam takie znajome ale to mnie jakoś tak .................ja się do tej wypowiedzi Niani tylko dołącze, bo jestem taka sama, te buty do tych spodni, tamte do innych itd, zawsze znajdę jakas wymówkę, byleby kupic, a łosiowi jeszcze wciskam kit,ze mam je od dawno i napewno juz je widziała jeśłi nie uwierzy, to bajeruje,że były tanie jak barszcz i takiej okazji nie mogłam przegapić;-);-)
ach MY kobitki kombinatorki...