reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Edzia no to masz arcydzieło na scianie bomba ;-)
u mnie raz brakowało i tez bym miala sciany wymalowane....
ja Milenie na wyjazd do taty pokupowałam pisaki i kredki i juz wiem ze pisaki to przesada bo.....młoda wymalowała polki w meblosciance,telewizor
a ze pisaki schodzily to lux poradziłam sobie

zas jednego dnia zmywajac w kuchni Milena wyciagneła sobie z biurka moje flamastry....czarny,niebieski......i powtorka z rozrywki.....tylko ze tym razem malowidła uwieczniły sie na polkach :-p:-p

reklama
mykam na spacer
u nas pierwszy dizen od poniedzialku co jest ładna pogoda,czyli nie leje i nie ma wichur.....trzeba to wykorzystac

hej
wszystkie sciany cudne.chyba tylko zostaje sie cieszyc ze takie talenty malarskie z niebywala fantazja sa wsrod nas:tak:;-)

Joasiu, ja juz nie wiem co z tym kaszlem, Dawid w nocy tez non stop kaszle, a w ciągu dnia zupełnie nic:no: a może Kubiszon ma alergie na coś:confused::confused: i temu tak kaszle:baffled:
ok, nie wiem czy ten kaszel od alergii czy nie. ale ja kiedys mialam taka sytuacje jak bylam dzieckiem, ze w ciagu dnia zero kaszlu, a w nocy pluca wypluwalam na raty!:no: lekarz mi powiedzial, ze wbrew pozora nie mam suchego kaszlu i jak sie klade to cos mi tam splywa i podraznia stad to moje odksztuszanie. rada na to byla taka, ze kazal mi spac na pol siedzaco. albo przynajmniej z jak najwyzej ulozonymi poduszkami. mi pomoglo. moze anusia sprobuj jedna noc i zobaczysz czy to cos pomoze.

hej
wszystkie sciany cudne.chyba tylko zostaje sie cieszyc ze takie talenty malarskie z niebywala fantazja sa wsrod nas:tak:;-)

ok, nie wiem czy ten kaszel od alergii czy nie. ale ja kiedys mialam taka sytuacje jak bylam dzieckiem, ze w ciagu dnia zero kaszlu, a w nocy pluca wypluwalam na raty!:no: lekarz mi powiedzial, ze wbrew pozora nie mam suchego kaszlu i jak sie klade to cos mi tam splywa i podraznia stad to moje odksztuszanie. rada na to byla taka, ze kazal mi spac na pol siedzaco. albo przynajmniej z jak najwyzej ulozonymi poduszkami. mi pomoglo. moze anusia sprobuj jedna noc i zobaczysz czy to cos pomoze.
dziekuję Olivia, będe musiała spróbowac, bo tez wiecznie kaszlę i tez tylko w nocy, gorzej będzie z małym, bo on lubi tylko na płasko:baffled: no ale pijemy syropek wykrztuśny i jestem dobrej mysli:tak:

ja ta metode stosuje do teraz i duzo mi zycie ulatwia. a z Dawidkiem to moze uspij go na plasko a jak juz wpadnie w ten glebszy sen sprobuj mu podlozyc poduszke czy moze kocyk zwiniety?:confused: powodzenia:-p

ok spadam sie uczyc:baffled: bo we wtorek zdaje certyfikat z greckiego i wstyd bedzie jak polegne:dry: moja lektorka mnie powiesi za uszy:tak:

milego dnia pracy zycze:-p

ja ta metode stosuje do teraz i duzo mi zycie ulatwia. a z Dawidkiem to moze uspij go na plasko a jak juz wpadnie w ten glebszy sen sprobuj mu podlozyc poduszke czy moze kocyk zwiniety?:confused: powodzenia:-p

ok spadam sie uczyc:baffled: bo we wtorek zdaje certyfikat z greckiego i wstyd bedzie jak polegne:dry: moja lektorka mnie powiesi za uszy:tak:

milego dnia pracy zycze:-p
Napewno spróbuję:tak:
Miłego uczenia i...POWODZENIA NA EGZAMINIE :tak::-)
Bedziemy z dawidkiem trzymac kciuki :-):elvis:

Cześc BBabeczki

U nas dziś piękna pogoda...mąż na wagarach wiec wreszcie spędziliśmy wspólną niedziele...niestety jedynie nie obyło się bez przygód i Kuba postanowił wylec mi gorącą herbatę na nogi w efekcie trocie jestem poparzona:(. chwała temu, kto wymyślił pantenol:tak:

Cześc BBabeczki

U nas dziś piękna pogoda...mąż na wagarach wiec wreszcie spędziliśmy wspólną niedziele...niestety jedynie nie obyło się bez przygód i Kuba postanowił wylec mi gorącą herbatę na nogi w efekcie trocie jestem poparzona:(. chwała temu, kto wymyślił pantenol:tak:
Oj Anusia, no to Kuba niezle Cie urządził:baffled: smaruj sie maściami ile tylko wejdzie:tak: trzymamy kciuki:-)
Ja wróciłam godzinke temu do domu z pracy i tak jak myslałam, mój łos tak szalał z Dawidkiem, że nawet urwali zasłonę z karnisza:szok::szok: o reszcie nie będę wspominać:-D:-D:baffled:

Elfiku, bardzo ladnie wymalowaliscie pokój i nie bedę oryginalna ale powiem ze najbardziej to mi się mała pomocnica podoba :tak:...

Edytko gratuluję utalentowanej artystki ...i jak dokładnie na zdjęciu widac jak długie włosy ma juz Julia :szok::szok: szok ... ale wiesz tak super...

Anusia przynajmniej wiesz ze dobrze się bawili ;-):laugh2::cool2:

reklama
Do góry