reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

wiecie co........
jak zakwitaja jabłonki koło mojego starego domu to wiem ze juz napewno nie wroci zima.........i wiosna pełna para!!!!!!

fotke zrobiłam na dzisiejszym spacerku, z ta roznica ze ta jabłonka rosnie u Nas w parku........

2a9bfno.jpg
ale piekne ahhhh
wyznanie!!!:
kocham wiosne :tak::laugh2::laugh2::laugh2:
Elen, czadowe nowe zdjęcie w avatorku:-)
NIe poznałam Cię w pierwszym momencie, gdyby nie podpis:tak: pewnie temu, bo tamto było lekko z profilu:-) Ale oba bardzo ładne :-) :tak:
tak tak Elen super fotka, teraz wiadomo,ze to Ty :-)

reklama
mój małżonek właśnie w łazience przygląda się Julcinym rajstopkom i wspomina czasy, kiedy sam w takich biegał hihi:szok::szok::szok:

jak to mówią, starość nie radość, młodość nie wieczność, śmierć nie kalectwo:-p:zawstydzona/y:;-);-);-);-)

Nooooo Anusia 8 postow pod rzad, niebawem mnie dogonisz ;-):tak: z liczba postow :happy:

Hejoooo z samego ranka:-)
U mnie chyba cos nie tak z tym spanie, Dawid jeszcze smacznie śpi, ja też ledwo widzę na oczy, ale jakoś nie mogę spać:baffled: Chyba zaaplikuje sobie coś na spanie dziś wieczorkiem:laugh2: może jakieś winko:tak:
Co do postów Elfiku hmm, to tak jakos wyszło:confused: nadrabiałam zaległości z całego dnia:tak: A Ciebie to nie ma chyba nikt szans,żeby dogonić:tak: jesteś mistrzynią w tej kategorii...hihi...wyrazy mojego uznania i szacunku ;-) ;-)

Hej Anusia:-D
Ja na nogach od 6, Daska pewnie od 5 rządzi ze swoim żłobkiem, więc i tak mam dobrze hihi;-)

U mnie w kompie Sośnicka śpiewa: Seeeeeeeerceeeeeeeeeeeeeee pali się razzzzzzzzzz (pamiętacie to?:szok::zawstydzona/y::tak::-D:-D, chyba to nie to pokolenie;-);-);-) hihi)

Ale bosko na dworze mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hanti wracaj, WIOSNA WIOSNA!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

czesc :-)

wczoraj Julia pierwszy raz jeździla w foteliku na rower i było super :tak:

bardzo jej się podobało (choc wczesniej nie chciała jeździeć) i nawet kask ubrała:-p

teraz juz możemy codzień w trójke jeździć :-)

reklama
czesc :-)

wczoraj Julia pierwszy raz jeździla w foteliku na rower i było super :tak:

bardzo jej się podobało (choc wczesniej nie chciała jeździeć) i nawet kask ubrała:-p

teraz juz możemy codzień w trójke jeździć :-)

Cześć Melll, widzę ostrą zaprawę przed latem hihi:-p:-D

Do góry