reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

witam
zgłaszam się na chwilkę nie dam rady wszystkiego nadrobić ale może w łikend się coś da zrobić :-D

u nas pogoda piękna nareszcie ciepło (tfu tfu żeby nie zapeszyć) ale my siedzimy na razie w domu booooo Krzysiek coś chorował chociaż nie wiemy na co :eek: w poniedziałek wieczorem zwymiotował po mleku a we wtorek rano wstał z wysoką gorączką, więc ja pewna że to od gardła (angina np) bo piotreek też sie na gardło skarżył popędziłam do lekarza, pani go wyoglądała i nic nie stwierdziła kazała go na przeciwgorączkowych lekach potrzymać i zobaczyć co sie będzie działo w środe gorączki już nie było i rzadnych innych objawów, ale jeszce nie wychodzimy na spacery poczekamy do jutra :happy:

poza tym u nas ok po cichu planuję sobie wyjazd na 3 dni w przyszłym tyg, mamy zaplanowany babski łikend :-) :cool2: jedynym mężczyzną będzie Krzysiek :cool2:

reklama
witam
zgłaszam się na chwilkę nie dam rady wszystkiego nadrobić ale może w łikend się coś da zrobić :-D

u nas pogoda piękna nareszcie ciepło (tfu tfu żeby nie zapeszyć) ale my siedzimy na razie w domu booooo Krzysiek coś chorował chociaż nie wiemy na co :eek: w poniedziałek wieczorem zwymiotował po mleku a we wtorek rano wstał z wysoką gorączką, więc ja pewna że to od gardła (angina np) bo piotreek też sie na gardło skarżył popędziłam do lekarza, pani go wyoglądała i nic nie stwierdziła kazała go na przeciwgorączkowych lekach potrzymać i zobaczyć co sie będzie działo w środe gorączki już nie było i rzadnych innych objawów, ale jeszce nie wychodzimy na spacery poczekamy do jutra :happy:

poza tym u nas ok po cichu planuję sobie wyjazd na 3 dni w przyszłym tyg, mamy zaplanowany babski łikend :-) :cool2: jedynym mężczyzną będzie Krzysiek :cool2:

Dobrze, że Krzysiowi już lepiej :tak: . Moja Darunia za to chyba się trochę podziębiła. Rano pokasływała i nosek miala ciut wilgotny:-( . Zobaczymy co będzie dalej...

Fiuu ale ciepło :-p byłam juz na pacielku i Weronika przegoniła mnie porządnie poniewaz postanowiła biegac :-p:-p:-p

obiadzik juz mam :happy: dzisiaj zapiekanka makaronowo- miesna z dodatkiem cukini :cool2: szybko i pysznie mmmm
a potem planuje zakupy .... małe :cool2:

Fiuu ale ciepło :-p byłam juz na pacielku i Weronika przegoniła mnie porządnie poniewaz postanowiła biegac :-p:-p:-p

obiadzik juz mam :happy: dzisiaj zapiekanka makaronowo- miesna z dodatkiem cukini :cool2: szybko i pysznie mmmm
a potem planuje zakupy .... małe :cool2:

Tzn. że z Weroniczką już dobrze? Nie ma gorączki?

Co do obiadu to ja zdana na mamę :-p, wrócę z pracy na gotowe:tak: :-p :happy: :-D

Kate zdroweczka Krzysiowi życze

aaaaa

jakbyście

zapomniały

tooooo

pojutrze

przylatuje

moja siostra

a084lc1.gif
a084lc1.gif
a084lc1.gif
a084lc1.gif