reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Otylcię uczuliły płatki do pupy:-( :-( :-( :-( :-(
bidulka jęczy,bo ją boli,
a ja jako matka zamiast szybko wpaść na to
od czego niunia cierpi,
doszukiwałam się przyczyn.............a teraz LINOMAG
nie daje rady................kobitki POMOCY:confused: :confused: :confused:

TORMENTIOL dobry na wszystko:tak::tak::tak::tak:

(dzięki Ci Niuńka:elvis:)
to własnie chciałam polecic- super sprawa :tak: :tak: :tak:
a teraz zmykam obiad robić bo nie mąż porzuci :-p

reklama
Elen baaardzo dziękuję. Jesteś ekspresowa!! Pierwszy przepisik znam, ale te dwa pozostałe napewno wypróbuję.:elvis:

Aha, no i nie zdałam relacji z babki śmietankowej. Zrobiłam i była pyszna, tylko, że rodzynki mi spadły wszystkie na sam spód :-)

Elen baaardzo dziękuję. Jesteś ekspresowa!! Pierwszy przepisik znam, ale te dwa pozostałe napewno wypróbuję.:elvis:

Aha, no i nie zdałam relacji z babki śmietankowej. Zrobiłam i była pyszna, tylko, że rodzynki mi spadły wszystkie na sam spód :-)
żeby rodzyny nie spadały nalezy nimi posypac ciasto jak jest juz w formie przed samym włożeniem do pieca.

wtedy nie wpadna tak głeboko :tak:

żeby rodzyny nie spadały nalezy nimi posypac ciasto jak jest juz w formie przed samym włożeniem do pieca.

wtedy nie wpadna tak głeboko :tak:

albo dokładnie obtoczyc w mące przed wrzuceniem do ciasta :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

ok, zmykam do domciu
papapapaa
do jutra :-) :-) :-) :-) :-) :-)

PS. z szefem nie było tak źle: dostał kawę i nie podskakiwał, hahhahaaaa:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: ciekawe czy ja dostanę za to premię :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

hej dziewczynki po poludniu :)

Nie wiem jak u Was, ale u mnie takie coś się zrobiło, że w pewnym momencie poczułam się nagle dobrze :-) Nie wiem czy to kwestia ciśnienia, czy jakiś skok hormonalny (2gi trymestr idzie wielimi krokami ;-) )... ale jakoś tak teraz mi fajnie :cool2:

reklama
Do góry