reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Otylcię uczuliły płatki do pupy:-( :-( :-( :-( :-(
bidulka jęczy,bo ją boli,
a ja jako matka zamiast szybko wpaść na to
od czego niunia cierpi,
doszukiwałam się przyczyn.............a teraz LINOMAG
nie daje rady................kobitki POMOCY:confused: :confused: :confused:

TORMENTIOL dobry na wszystko:tak::tak::tak::tak:

(dzięki Ci Niuńka:elvis:)
to własnie chciałam polecic- super sprawa :tak: :tak: :tak:
a teraz zmykam obiad robić bo nie mąż porzuci :-p

reklama
Elen baaardzo dziękuję. Jesteś ekspresowa!! Pierwszy przepisik znam, ale te dwa pozostałe napewno wypróbuję.:elvis:

Aha, no i nie zdałam relacji z babki śmietankowej. Zrobiłam i była pyszna, tylko, że rodzynki mi spadły wszystkie na sam spód :-)

Elen baaardzo dziękuję. Jesteś ekspresowa!! Pierwszy przepisik znam, ale te dwa pozostałe napewno wypróbuję.:elvis:

Aha, no i nie zdałam relacji z babki śmietankowej. Zrobiłam i była pyszna, tylko, że rodzynki mi spadły wszystkie na sam spód :-)
żeby rodzyny nie spadały nalezy nimi posypac ciasto jak jest juz w formie przed samym włożeniem do pieca.

wtedy nie wpadna tak głeboko :tak:

żeby rodzyny nie spadały nalezy nimi posypac ciasto jak jest juz w formie przed samym włożeniem do pieca.

wtedy nie wpadna tak głeboko :tak:

albo dokładnie obtoczyc w mące przed wrzuceniem do ciasta :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

ok, zmykam do domciu
papapapaa
do jutra :-) :-) :-) :-) :-) :-)

PS. z szefem nie było tak źle: dostał kawę i nie podskakiwał, hahhahaaaa:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: ciekawe czy ja dostanę za to premię :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

hej dziewczynki po poludniu :)

Nie wiem jak u Was, ale u mnie takie coś się zrobiło, że w pewnym momencie poczułam się nagle dobrze :-) Nie wiem czy to kwestia ciśnienia, czy jakiś skok hormonalny (2gi trymestr idzie wielimi krokami ;-) )... ale jakoś tak teraz mi fajnie :cool2:

reklama
Do góry