reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

o kurde NInaia :eek:
to ja sie musze chyba nauczyc czytac ze zrozumieniem :-D bo ja wyczytałam ze grzywki sie pozbyłas na sesji :cool2: :cool2: :cool2: :-p :-p

no pozbyłam, czyli obcięłam:-p :zawstydzona/y: :tak:

wrrr ale jestem na siebie zła za to:wściekła/y: teraz mi się przypomniało:wściekła/y:

a teraz macie zajęcia praktyczne rozumiem :-p:szok::-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok: łaaaaaaaaaaaaał:szok::szok::szok::szok::szok:

A co zrobiłaś z tą grzywką ? skoro jest obcięta:cool2::laugh2:

nooooo, jak dla mnie miodzio!
kolor włosów fantastiko! i te zęby, boszzzzz:zawstydzona/y:

heheh zajęcia praktyczne;-) eee nie ma to nic ciekawego jesli mam być szczera:-D choc jeden łoś juz mi wisiał nad biurkiem dzis :-p :-D :tak:

no własnie ja obcięłam wrrrrrrr:-p

ale juz noszę na bok i świruję że jej nie ma:eek:

reklama
No teraz jak Edytka napisała o tych zębach to ja się lepiej przyglądnęłam
Niania masz rewelacyjne zęby, poprostu idealne:tak: :-)

o nie!!:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: tylko nie zęby:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
pamietajcie, ze ja jestem byłym "aparaciarzem" więc na punkcie zębow mam fisia:-p

szkolenie się skończyło:tak: pierwszy dzień za mną, jezscze trzy:tak: musze teraz godzine czekac na łosia bo mnie dziś przywiózł. Pracuje bisko wiec nei było sensu jechac odzielnie. Tu z reszta samo centrum i gigantyczne korki:tak: Szkoda, ze nie mogę do domu wrócić komunikacja miejską, bardzo to kiedy lubiłam:-)

Siedze wiec w sali i czytam ksiązkę.

Kurdcze czy wierzycie w to,ze ludzie sa sobie przeznaczeni? ze byli juz razem w innych zyciach?
Ale zajebista ta ksiązka.Nie mogę sie od niej oderwać.

lu link jakby ktos chciał
Polka - M. Gretkowska (twarda oprawa, stan bdb) (171927178) - Aukcje internetowe Allegro

kurcze patrzcie ile tu jescze jej ksiązek

Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Mam ochotę kupić wszytskie te ksiązki:rolleyes: Namiętnik, Europejka, Kobieta i męzczyna...:-p Cieszę się, bo jakoś ostatnio zaczynałam kilka ksiązek i żadna mnie nie wciągneła.

reklama
Do góry