reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wlasnie dziś zaczełam czytac POLKA Manueli Gretkowskiej. Mam za sobą 22 strony i juz wiem, ze wciągnie mnie na maksa. Polecam jeśli ktoś nie czytał:tak:

reklama
Ja co roku wspomagam fundacje Anny Dymnej:-) - regionalna solidarnosc;-)

własnei sie zastanawiam :-) w czasie naszego mieszkania w Krakowie byłam na imprezach organizowanych przez panią Dymną na krakowskim rynku i chyba faktycznie --- najlepiej będa wykorzystane....:tak: :tak: :tak:

Wlasnie dziś zaczełam czytac POLKA Manueli Gretkowskiej. Mam za sobą 22 strony i juz wiem, ze wciągnie mnie na maksa. Polecam jeśli ktoś nie czytał:tak:
polecam równiez EUROPEJKĘ - taka niby-drugą część do Polki :-) :-) :-) tez jest super:tak: :tak: :tak: :tak:

i gorąco przyłącam sie do poleceń:-D :-D :-D

a ja skończyłam jakis czas temu "Czastki Elementarne" Michel Houellebecq i przez jakiś czas miałam doła....:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Teraz czytam min. "Etyka na nowe tysiaclecie" Dalajlamy i zaczynam patrzec na świat ( i życie ) inaczej :-)

A gdzie Lilka? chyba nie było jej dzisiaj jeszcze?:no::confused: Ciekawe jak fasolka?

Gazela a Ty gdzie?:-:)zawstydzona/y:

A gdzie Lilka? chyba nie było jej dzisiaj jeszcze?:no::confused: Ciekawe jak fasolka?

Gazela a Ty gdzie?:-:)zawstydzona/y:

Edytko :elvis: :elvis: :elvis: jestem jestem ino mam mega doła
odebrałam Karola wyplate i moge zapomniec o spotkaniu w Poznaniu
tak mu pojechali po pensji!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
dobrze ze Milena na dowidzenia zbiła im wazon!!
ach...

a tak ogolnie to dobrze sie czujemy
bardzo duzo spimy
piersi pzrestały byc wrazliwe ale brzuszek pobolewa i jestem spokojna o fasolke :happy:

reklama
Do góry