reklama
Hej dziewuszki!
Jakoś ostatnio brak mi czasu.
Mati jeszcze nie wyszedł z choroby, bo niby już nie kaszle, ale katar nadal ma.
Mnie oczywiście zaczyna rozkładac i sama nie wiem co to jest, bo niby nic mi nie jest, a rano i wieczorem mam zawsze wrażenie, ze mam angine.Boli mnie gardło i mam powiększone migdały, a popłudniu nic mi nie dolega.
I najchętniej cały czas mogłabym spać.
Wczorja była super pogoda, a dziś jest tak sobie.Tylko, ze my i tak musimy wyskoczyć do sklepu, bo w lodówce same jogurty i jakoś nie mam pomysłu, aby zrobić z nich coś na obiad.
To narazoe tyle i jeszcze zyczonka z okazji DNIA KOBIET!!!!!!!!!!
Jakoś ostatnio brak mi czasu.
Mati jeszcze nie wyszedł z choroby, bo niby już nie kaszle, ale katar nadal ma.
Mnie oczywiście zaczyna rozkładac i sama nie wiem co to jest, bo niby nic mi nie jest, a rano i wieczorem mam zawsze wrażenie, ze mam angine.Boli mnie gardło i mam powiększone migdały, a popłudniu nic mi nie dolega.
I najchętniej cały czas mogłabym spać.
Wczorja była super pogoda, a dziś jest tak sobie.Tylko, ze my i tak musimy wyskoczyć do sklepu, bo w lodówce same jogurty i jakoś nie mam pomysłu, aby zrobić z nich coś na obiad.
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Elen, a czy przypadkiem twój mąż nie był gdzieś na delegacji w październiku 2004?? :-)
hmmm, pracowaliśmy wtedy w Krakowie...
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Dziewczyny, pisałam wam kiedyś o ulubionej książce Maciusia o łosiach. Pokaże wam efekty jej oglądania. Z góry przepraszam, że się tak chwalę tym moim Maciusiem. Zawsze mnie denerwowały mamuśki, które się ciągle dziećmi chwaliły, ale normalnie nie mogę się powstrzymać i zachowuję się tak samo :-) A jak ktoś nie chce, to niech nie ogląda :-)
TinyPic - Share The Experience!?
no to teraz sie totalnie podłamałam Maciuś bardzo zdolny i wygadany!!! Julka nie mówi nawet połowy z tego co on Klaudia masz zdolnego smyka
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hej dziewuszki!
jogurt z ryżem
a jak do tego wkroisz jeszcze banana, to będzie pyyyyyyyycha :-)
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
A na smutki poelacam film "Testosteron".Dosłonie siedziałm wbita w kinie w fotel i ryczałam momentami ze smiechu.:-)
przydałaby mi się teraz taka terapia śmiechem może sie skuszę....
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Klaudia, Maciuś jest rewelacyjny :-) Baaardzo duzo mówi. No i odpowiada na takie zaawansowane pytania, zupełnie jak na egzaminie, hihi ;-) :-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Dziewczyny, pisałam wam kiedyś o ulubionej książce Maciusia o łosiach. Pokaże wam efekty jej oglądania. Z góry przepraszam, że się tak chwalę tym moim Maciusiem. Zawsze mnie denerwowały mamuśki, które się ciągle dziećmi chwaliły, ale normalnie nie mogę się powstrzymać i zachowuję się tak samo :-) A jak ktoś nie chce, to niech nie ogląda :-)
TinyPic - Share The Experience!?
jejuuuuuuuu ale bystrzak!!!!
Klaudia gratuluję !!!!!!!!
No i dziękujemy za buziaki hihihi
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
przydałaby mi się teraz taka terapia śmiechem może sie skuszę....
w sobotkę idziemy na "Testosteron", tadaaaaa