reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Hej dziewuszki!
Jakoś ostatnio brak mi czasu.
Mati jeszcze nie wyszedł z choroby, bo niby już nie kaszle, ale katar nadal ma.
Mnie oczywiście zaczyna rozkładac i sama nie wiem co to jest, bo niby nic mi nie jest, a rano i wieczorem mam zawsze wrażenie, ze mam angine.Boli mnie gardło i mam powiększone migdały, a popłudniu nic mi nie dolega.:baffled::baffled::baffled:

I najchętniej cały czas mogłabym spać.

Wczorja była super pogoda, a dziś jest tak sobie.Tylko, ze my i tak musimy wyskoczyć do sklepu, bo w lodówce same jogurty i jakoś nie mam pomysłu, aby zrobić z nich coś na obiad.:-p:-p:-p

To narazoe tyle i jeszcze zyczonka z okazji DNIA KOBIET!!!!!!!!!!

A na smutki poelacam film "Testosteron".Dosłonie siedziałm wbita w kinie w fotel i ryczałam momentami ze smiechu.:-D:-D:-D:-D:-D:-DJak któraś ma ochtę posłuchac rozważań grupy mężczyzn na temat kobiet .Polecam!:-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny, pisałam wam kiedyś o ulubionej książce Maciusia o łosiach. Pokaże wam efekty jej oglądania. Z góry przepraszam, że się tak chwalę tym moim Maciusiem. Zawsze mnie denerwowały mamuśki, które się ciągle dziećmi chwaliły, ale normalnie nie mogę się powstrzymać i zachowuję się tak samo :-) A jak ktoś nie chce, to niech nie ogląda :-)

TinyPic - Share The Experience!?

no to teraz sie totalnie podłamałam :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: Maciuś bardzo zdolny i wygadany!!! Julka nie mówi nawet połowy z tego co on :no: :no: :no: :no: :no: Klaudia masz zdolnego smyka :tak: :tak: :tak: :tak:

Hej dziewuszki!

Wczorja była super pogoda, a dziś jest tak sobie.Tylko, ze my i tak musimy wyskoczyć do sklepu, bo w lodówce same jogurty i jakoś nie mam pomysłu, aby zrobić z nich coś na obiad.:-p:-p:-p

To narazoe tyle i jeszcze zyczonka z okazji DNIA KOBIET!!!!!!!!!!

jogurt z ryżem :tak:
a jak do tego wkroisz jeszcze banana, to będzie pyyyyyyyycha :-)

Klaudia, Maciuś jest rewelacyjny :-) Baaardzo duzo mówi. No i odpowiada na takie zaawansowane pytania, zupełnie jak na egzaminie, hihi ;-) :-)

Dziewczyny, pisałam wam kiedyś o ulubionej książce Maciusia o łosiach. Pokaże wam efekty jej oglądania. Z góry przepraszam, że się tak chwalę tym moim Maciusiem. Zawsze mnie denerwowały mamuśki, które się ciągle dziećmi chwaliły, ale normalnie nie mogę się powstrzymać i zachowuję się tak samo :-) A jak ktoś nie chce, to niech nie ogląda :-)

TinyPic - Share The Experience!?

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

jejuuuuuuuu ale bystrzak!!!!

Klaudia gratuluję !!!!!!!!
No i dziękujemy za buziaki hihihi:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
Do góry