reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
koniec miesiaca.............pisałam
a nasteny miesiac kwieciem, zaczyna sie moimi urodzinami......
i tak sobie wykalkulowałam!!!
zeby wygladac dobrze!
no!
hmmm, faktycznie dobry plan
to ja mam czas prawie do końca czerwca :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
hmmm, faktycznie dobry plan
to ja mam czas prawie do końca czerwca :-)
hihihihih :-):-)
czesc babeczki!!!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
hmmmmm, jak je tak blizej pooglądać... to faktycznie :-) :-) :-) :-) :-) Elfiko to może my (hmmm, albo mój łoś) to jakas rodzina jesteśmy, co??
ups, okolice zamieszkania podobne, hihi, ale by było
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć Kobitki!!!!
Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za troskę :-) Melduję, że juz dzisiaj nie siusiam żyletkami - znaczy się furagin zadziałał błyskawicznie (miałam tylko 6 tabletek), a teraz podleczam się uroseptem. Dalej czuję, że mam pęcherz, ale jest już o nieeeeeeeeebo lepiej. A, i zaopatrzyłam się w sok żurawinowy, bo podobno jest dobry na te sprawy, więc sobie popijam hektolitrami herbatkę z sokiem. :-)
Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za troskę :-) Melduję, że juz dzisiaj nie siusiam żyletkami - znaczy się furagin zadziałał błyskawicznie (miałam tylko 6 tabletek), a teraz podleczam się uroseptem. Dalej czuję, że mam pęcherz, ale jest już o nieeeeeeeeebo lepiej. A, i zaopatrzyłam się w sok żurawinowy, bo podobno jest dobry na te sprawy, więc sobie popijam hektolitrami herbatkę z sokiem. :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
Z okazji Swieta K babeczki wszystkiego naj naj!!
no i symboliczny gozdzik dla Was!!!
no i symboliczny gozdzik dla Was!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
klaudia dobrze ze juz lepiej sie czujesz!!!!!
kuruj sie bo przeciez niedługo masz wazny wyjazd hehe
zmykam po kawke i jakies nsiadanko trzeba by wsunać!!!
kuruj sie bo przeciez niedługo masz wazny wyjazd hehe
zmykam po kawke i jakies nsiadanko trzeba by wsunać!!!
reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
Cześć Kobitki!!!!
Klaudynko - szybko wracaj do zdrowia a sok żurawinowy - tat, tak, jak najbardziej!!