reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

klaudia biedaku nasz kochany!!!!
poza furaginem nic mi nie przychodzi do głowy..........
ale pomysle!!!!

mam w planie piwko, redsik SUN ale musze wyskoczyc do sklepu,. chyba sie skusze na krotki spacerek!!!

a WY baby gdzie?????????????

reklama
Klaudia ja tez wspólczuje serdecznie, mialam kilka razy taką przypadłośc i wiem jak to boli ajjjj oby Ci szybko przeszło :elvis::elvis::elvis::elvis:

cześc :-)

ale mi dziś dobrze szło na jazdach hi hi hi nikt na mnie nie trabił, instruktor nie łapał za kierownicę, taa jestem z siebie dumna hi hi hi:-p ;-)
i nawet instruktor mówił do mnie "mistrzu kierownicy" hi hi hi, :cool2: ;-) ;-) ;-) ;-)

Brawo kochana !!!!
Dobrze, że nie łapał Cię za kolano :cool2::szok::-D;-);-);-);-);-)
Rozumiem, że egzamin cykniesz za pierwszym razem :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

I będzie powód do świętowania na kolejnym lipcowym spotkaniu :-D:-D:-D

klaudia biedaku nasz kochany!!!!
poza furaginem nic mi nie przychodzi do głowy..........
ale pomysle!!!!

mam w planie piwko, redsik SUN ale musze wyskoczyc do sklepu,. chyba sie skusze na krotki spacerek!!!

a WY baby gdzie?????????????
A UROSEPT??? to chyba tez na te sprawy jest???

Ja jestem i posiedze dzisiaj troche
juz sie dobrze czuje, dzisiaj bez goraczki było
jeszcze tylko kaszel i chrypka zostały

ale piwa nie moge kurcze bo mam antybiotyk buuuuuu i postanowienie wielkopostne tez :tak:

Brawo kochana !!!!
Dobrze, że nie łapał Cię za kolano :cool2::szok::-D;-);-);-);-);-)
Rozumiem, że egzamin cykniesz za pierwszym razem :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

I będzie powód do świętowania na kolejnym lipcowym spotkaniu :-D:-D:-D

taaa bedę zdawac do skutku a przyznam się tylko do jednego egzaminu :-p :-p :-p :cool2: :cool2: ;-) ;-) ;-)

reklama
Do góry