reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
hmmmm, czyli odpada zaprawianie kawy cynamonem??

chyba trzeba w ogóle zacząć od tego, że kawa odpada :baffled: :baffled: :baffled: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:
pozostanę przy moim fitnesie a dietę odłożę na później.... na kiedyś tam.... może....

ok dziewczyny, ja się zrywam do mojego Słoneczka.

miłego popołudnia i wieczora :-) do usł. jutro :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

hej :)

ale dzis byl dzien sloneczny :) Jeszcze teraz czuję, że mam naładowane akumulatorki :tak: Maciek prawie caly dzien spedzil na dworzu. I gdy wyszlismy po poludniu byl bardzo podekscytowany - oglądalismy samoloty, bo akurat jakoś sporo ich latało, poznawaliśmy kolory i oczywiscie trzeba było odkręcać głowę za każdym samochodem. Generalnie Maciek za wiele słów nie zna, ale strasznie sie rozgadał na spacerze i nauczył się mówć 'tędy'. Było to bardzo przydatne, bo co chwila miał jakis pomysł gdzie mnie zaciągnąć :cool2:

Wiosna, wiosna, wiosna ach to ty!!!!!!! :-) :-)

Cześć Babeczki! Wpadam na chwilkę, bo chłopaki się własnie kąpią i mam chwilę spokoju :-)
Tak się chciałam tylko wyżalić, bo złapałam infekcję pęcherza :-( Sikam na czerwono, boli jak fiks no i ogólnie jest "bosko". Na szczęście mam jeszcze w domu furagin z czasów ciąży (wtedy też coś takiego złapałam), no i nawet pomaga. Trzymajcie kciuki, coby mnie to diabelstwo szybko opuściło, please!!!!

No to zmykam papa!!

Kurcze Klaudia, bidoku, dużo zdrówka!!! żeby Cię to paskudztwo puściło jak najszybciej:elvis::tak::tak:

A jakieś nasiadówki w tantum rosa mogą pomóc?

nooooo mam chlebek z pomodorkiem mmmmmmmm
teraz bede jesc
G w pracy, Weronika śpi
luksus prawdziwy :-):-):-):-)

reklama
Melll :elvis::cool2::elvis::cool2::elvis: Zapomniałaś dodać, że ci domownicy oprócz Ciebie to Julka, kanarek i pies ;-):-p:eek: A tak serio, naprawdę super, że się nie zawiodłaś :sorry2:

Klaudia, kurcze, ale jazda z tym zapaleniem :baffled: Wydobrzej szybko :elvis:

Gazelka fajnie opisałaś dzisiejszy dzień, jak prawdziwa mama z powołania :-) Chyba hormony odpowiedzialne za instynkt macierzyński dają już o sobie znać ;-);-);-)

Idę na winko z łosiem, do jutra :cool2:

Do góry