reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć laski:elvis: :elvis: :elvis:

Martuśka :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: - no z tym kaszlem to u nas baaaardzo dziwnie :baffled: :baffled: :baffled: w domu już w zasadzie się skończył ale jak np na dworzu samochód koło nas przejedzie to Mich od razu kaszle :eek: . jakieś zapachy dziwne i intensywne - od razu kaszle:eek: Nigdy tak nie robił :sick: a najgorsze że ja to się zastanawiam czy on nie udaje :szok: :dry: :dry: bo wiesz - zobaczył jak np. dziedek kaszle i heja - a on ostatnio ma taką fazę że wszystko papuguje:dry: no i bądź tu mądry :-p

Dasaria agentka z Darii na maxa :tak: :tak: :tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2: a ja wczoraj lałam, bo mich kazał sobie wyjąć odkurzacz.Złapał za rurę z tą końcówką i "odkurzał" namiętnie i zaczął na ojca pokrzykiwać, bo ten siedział na fotelu a Michał chciał pod nim odkurzać :eek: Laliśmy :laugh2: :laugh2: :laugh2: :tak: :tak: :tak:

wrócił mój marudzący łoś.............boshe,
ja go chyba potraktuję,ale nie tak,
jak podpowiada Martusia czosnkiem,
ale jakimś obuchem..........nie wyrabiam juz dziś,
nie odzywam sie do niego,bo się znowu wkurwię:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

dobra lecę,gdzies się schowac przed ta marudą,
bo tutaj na samym widoku jestem i on o wszystko
się pyta............mam teleturniej 1000 pytań do..........:baffled:

wrócił mój marudzący łoś.............boshe,
ja go chyba potraktuję,ale nie tak,
jak podpowiada Martusia czosnkiem,
ale jakimś obuchem..........nie wyrabiam juz dziś,
nie odzywam sie do niego,bo się znowu wkurwię:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

hehhe
chory łoś w domu to koszmar !!!:cool2:(znamy to z autopsji;-))
Trzymaj się Kaśka!!! :laugh2: Jesteśmy z Tobą:tak::tak::tak::-D

ehh moja nic nie je a kaszle jak wściekła :-( tak kaszle,że az ma odruchy wymiotne :-(
teraz próbuje zasnać

reklama
ehh moja nic nie je a kaszle jak wściekła :-( tak kaszle,że az ma odruchy wymiotne :-(
teraz próbuje zasnać

ojjjjjjjjjjjjjjj :-:)-:)-:)-:)no::no::no::no:

Może jednak lekarz wieczorem?

........
a u mnie koniec fajrantu- dziecię wstało :szok:
Pewnie zaraz zacznie jeść ;-):tak:

Do góry