reklama
alka2
Fanka BB :)
cześć laski
Martuśka - no z tym kaszlem to u nas baaaardzo dziwnie w domu już w zasadzie się skończył ale jak np na dworzu samochód koło nas przejedzie to Mich od razu kaszle . jakieś zapachy dziwne i intensywne - od razu kaszle Nigdy tak nie robił :sick: a najgorsze że ja to się zastanawiam czy on nie udaje bo wiesz - zobaczył jak np. dziedek kaszle i heja - a on ostatnio ma taką fazę że wszystko papuguje no i bądź tu mądry
Dasaria agentka z Darii na maxa a ja wczoraj lałam, bo mich kazał sobie wyjąć odkurzacz.Złapał za rurę z tą końcówką i "odkurzał" namiętnie i zaczął na ojca pokrzykiwać, bo ten siedział na fotelu a Michał chciał pod nim odkurzać Laliśmy
Martuśka - no z tym kaszlem to u nas baaaardzo dziwnie w domu już w zasadzie się skończył ale jak np na dworzu samochód koło nas przejedzie to Mich od razu kaszle . jakieś zapachy dziwne i intensywne - od razu kaszle Nigdy tak nie robił :sick: a najgorsze że ja to się zastanawiam czy on nie udaje bo wiesz - zobaczył jak np. dziedek kaszle i heja - a on ostatnio ma taką fazę że wszystko papuguje no i bądź tu mądry
Dasaria agentka z Darii na maxa a ja wczoraj lałam, bo mich kazał sobie wyjąć odkurzacz.Złapał za rurę z tą końcówką i "odkurzał" namiętnie i zaczął na ojca pokrzykiwać, bo ten siedział na fotelu a Michał chciał pod nim odkurzać Laliśmy
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
wrócił mój marudzący łoś.............boshe,
ja go chyba potraktuję,ale nie tak,
jak podpowiada Martusia czosnkiem,
ale jakimś obuchem..........nie wyrabiam juz dziś,
nie odzywam sie do niego,bo się znowu wkurwię
hehhe
chory łoś w domu to koszmar !!!(znamy to z autopsji;-))
Trzymaj się Kaśka!!! Jesteśmy z Tobą
elfiko
lipcowe mamy ´05
też to znam niestety moj dzisiaj idzie nareszcie do roboty na nochehhe
chory łoś w domu to koszmar !!!(znamy to z autopsji;-))
Trzymaj się Kaśka!!! Jesteśmy z Tobą
a w domu prawie miesiac siedział i nas wykańczał :sick:
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
ehh moja nic nie je a kaszle jak wściekła :-( tak kaszle,że az ma odruchy wymiotne :-(
teraz próbuje zasnać
ojjjjjjjjjjjjjjj :----no:
Może jednak lekarz wieczorem?
........
a u mnie koniec fajrantu- dziecię wstało
Pewnie zaraz zacznie jeść ;-)