reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wiyam babki porannie (jeszcze) ;-)

Maji przeszło, chyba to jednak przez tego grzyba było. Już jadła i piła i wymiotów naszczęście nie ma. Mam nadzieję, że tak zostanie.

Tusia no to super, ze majeczce przeszlo, myslalam o Was z samego rana. Czyli z grzybkami musicie sie jeszcze wstrzymac, tak dla swietego spokoju;-) Alek moj narazie tylko pieczarek probowal.

Hello :)

Dziewczyny, w końcu zaczęły się mdłości :tak: :-) Az mam ochote napisac, że od razu mi lepiej, ale w gruncie rzeczy to teraz czekam aż miną :baffled:

O kurde, no to fajnie, ze sie zaczely :-D ja tam za mdlosci dziekuje bardzo. Ciaze mialam bezmdlosciowa za to zapachy z lodowki mnie mdlily okrutnie :baffled:
Gazelko gratuluje mieszaknia i bardzo chetnei zobaczylabym jakies fotki, wklejalas juz gdzies??

hejooooo
ja kawuje po raz drugi juz
Weronika tez wstaje w okolicach 7mej ale mi to odpowiada bo dzien jest przez to dluzszy i wiecej rzeczy moge zrobic :tak:
Dzisiaj np posprzatalam rano lazienke :-) :cool2: jeszcze przed sniadaniem

Moje dziecko chyba sie od taty zarazilo choroba :-( kaszle od wczoraj i w nocy ciagle sie budzila z tego powodu.
No i nie chce nic jesc :-(

No wlasnie i tu pies pogrzebany, bo my wstajemy 8:30 z Alkiem, a od 7-dmej to rzeczywiscie duzo wiecej mozna zrobic :baffled:
Elfiko, chorobe kurcze zduscie w zarodku:-(

Hejoo :-D
pedantyzm mojej Darii zaczyna już coraz bardziej mi dokuczac hi hi hi nawet nie tylko mi, bo już naszym gościom też :-D :-D

W sobotę przyszła do nas rodzinka w odwiedziny i Daria już od progu kazał im buty ściagac, a jak tylko je ściągneli pobiegła po zmiotkę i szufelke i zaczęła sprzątac hi hi hi wygladało to przekomicznie :-D :-D :-p :cool2: ;-)

A ja mam do was mnostwo zapytan juz od dluzszego czasu. Oczywiscie teraz pamietam o jednym, resczt mi sie przypomni jak bede daleko od kompa.

Czy wasze dzieci tez maja swira na punkcie masla????:eek: Alek strasznie lubi maslo i musze mu dawac na lyzeczke co najmniej dwa razy dziennie.

Aaaa, Alka u nas juz po kaszlu, jak tam u was??? Dalej Micha kaszle

Kasiu, potraktuj meza czosnkiem, to moze szybiej mu przejdzie;-) :-)

Hejoo :-D
pedantyzm mojej Darii zaczyna już coraz bardziej mi dokuczac hi hi hi nawet nie tylko mi, bo już naszym gościom też :-D :-D

W sobotę przyszła do nas rodzinka w odwiedziny i Daria już od progu kazał im buty ściagac, a jak tylko je ściągneli pobiegła po zmiotkę i szufelke i zaczęła sprzątac hi hi hi wygladało to przekomicznie :-D :-D :-p :cool2: ;-)

i ciekawe od kogo się nauczyła ?? hihihi :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

Biedna Daria, ale ją matka wytresowała od małego :szok:

Czy wasze dzieci tez maja swira na punkcie masla????:eek: Alek strasznie lubi maslo i musze mu dawac na lyzeczke co najmniej dwa razy dziennie.

Hej Martusia ;-)
Moja lubi masło, ale łyżeczkami go nie je hihi
Za to generalnie od czasu choroby je bardzo dużo, baaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo. Dzisiaj zaczęła od mleka z kleikiem ryżowym, później była mleczna kanapka, później 2 kanapki z serkiem białym i z szyneczką, później banan i jeszcze jogurt... I w końcu ją spać położyłam bo mnie tylko do lodówki ciągnęła :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Elfie, mam nadzieję, że przegonicie choróbsko w diabły :-:)tak::tak::tak::tak:i że nic się z tego poważnego nie wykroi!
Zdrówka dla Weroniczki :elvis:

:-)

Maciek je masło tylko na chlebusiu, ale jakos nie pała do niego wielka miłością :)

Martusia, wysłałam ci wiadomość na priva :-)
Hej Martusia ;-)
Moja lubi masło, ale łyżeczkami go nie je hihi
Za to generalnie od czasu choroby je bardzo dużo, baaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo.

A nie mówiłam??!! U nas to samo :-)

Fajnie, że już z Majeczką ok. Na szczęście ja ominęło to paskudztwo :-)

reklama
Do góry