reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej babuliny melduję się i ja :)

kurcze właśnie lezę na jakieś ćwiczenia na rowerze coś przypedałować :) (jutro jadę autopbusem do naszej hanti więc muszę jakoś wyglądać :) żartuję oczywiście ale tak na poważnie to muszę sie zabraćza siebie bo ostatnio moja twarz wygląda znowu jak księżyc w pełni :eek: )

kurde tak mi się za wami tęskni takbym chciała popisać z wami ale nie lubię nic nieczytając tak nie wiem kompletnie co się tu dzieje !!! słyszałam o jakimś młynie w zoo ale nawet niejestem głębiej w temacie i raczej nie będę bo nie przeczytam tego wszystkiego................może i lepiej dla mnie :confused: ale i tak bym chciałą wiedzieć :-p

no i nie iwem oczym tu wam napisać.........................................kurcze wiem że o wszystkim ale nie wiem od czego zacząć i wogóle :baffled: :baffled:
tymbardziej że siedzę z duszą na ramieniu bo wiem że muszę zleźć troszkępoćwiczyć chcę ale nie mogę :eek: :baffled:

oczywiście baaaaaaaaaaaaaaaaardzo za wami tęsknię i gorąco pozdrawiam i ściskam wszystkie razem i każdą z osobna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i nie ma dnia naturalnie żebym o was nie myślała :)

no i ciekawe jak nasza podwójna ania się miewa :confused: :elvis: :elvis:

reklama
poczytałam i lecę do juterka kochane,
bo łosie ma ucisk na coś tam,jak tu nie siedzi:no: :no: :no: :no: :no: :no:

do juterka kochane

hej :)

Mialam cos napisac i juz zapomnialam co, hm.....

jestem padnieta - dzis byl pierwszy dzien kiedy pokazywalismy nasze mieszkanie i..... chyba od ręki je sprzedaliśmy :szok: :szok: :szok: Wszystko jutro sie wyjaśni, a mi aż się wierzyć nie chce....

hej :)

Mialam cos napisac i juz zapomnialam co, hm.....

jestem padnieta - dzis byl pierwszy dzien kiedy pokazywalismy nasze mieszkanie i..... chyba od ręki je sprzedaliśmy :szok: :szok: :szok: Wszystko jutro sie wyjaśni, a mi aż się wierzyć nie chce....
noo cudowna wiadomosc Dorotko, trzymam kciuki w takim razie :tak: :elvis:

czesc wszystkim
poczytałam trochę i zaraz uciekam bo mam jeszcze troche pracy, bleeehh nie chce mi sie jak nie wiem co

Kredziu - witaj.
Dziekuje za pamiec - miewam sie dobrze, rosne a ze mna moje malenstwo.

Co do moich dolegliwosci elfiku to licze ze nic sie nie ujawni (chociaz jak cholestaza byla przy pierwszej ciazy to przy drugiej jest 90% ze tez bedzie i teraz, ale jest jeszcze te 10%:-) ;-) ).

Generalnie oby tak dalej:-) - dziekuje wszystkim za gratulacjony w zwiazku z przebrnieciem przez glukoze:-) ;-) :baffled: .

Musze sie przyznac ze nie moge sie odnalesc na czerwcowkach07.
Maja juz swoja grupke a ja tam tylko z doskoku - no bo tu oczywiscie jestem najpierw:-) .
Wiem tylko ze na poczatku - po porodzie wymiana informacji na forum duzo mi dala - nie zginelam i nie zalamalam sie na maksa;-) :happy: . No nic pewnie bede je intensywnie czytac a Wam wyrzalac sie - bedziecie to musialy przezyc ze mna - chyba:confused:

reklama
witaj kredko zaglądaj jak najczęściej czasem się właśnie zastanawiam co u ciebie słychać i dlaczego nie piszesz, może wkrótce się coś zmieni i będziesz zaglądać tak jak kiedyś

Do góry