reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Heyah! :-)

A byłyście na "Dlaczego Nie"? Kumpela się skusiła i mówi, ze totalna lipa. Nie dlatego, że to film z kategorii lekkich i przyjemnych..Podobno żadnej fabuły..:baffled: Więcej pary z ust nie puszczam :eek:

joł :-)

1. Ewcia wielkie dzięks:elvis:! Musimy to koniecznie powtórzyć:rofl2: :wink: :cool: :cool:
2. Dasaria cudną masz księżniczkę, tańczy, śpiewa, recytuje i jeszcze loki ma po mamusi ;-) ;-) ;-)
3. Joasiu, Elfik- dzięki, wieczór się udał, od razu świat wydaje się piękniejszy!;-)

2. Dasaria cudną masz księżniczkę, tańczy, śpiewa, recytuje i jeszcze loki ma po mamusi ;-) ;-) ;-)
tak samo pomyślałam, ona jest prześliczna :tak: :tak: :tak:

czesc...
wczoraj mi komp padł i po długich walkach G. stwierdził ze mamy trojana, tzn mielismy bo juz wszystko działa dobrze, kompik zdrowy :tak:
niestety na BB nie udało mi sie wczoraj zajrzeć :-(

joł :-)

1. Ewcia wielkie dzięks:elvis:! Musimy to koniecznie powtórzyć:rofl2: :wink: :cool: :cool:
3. Joasiu, Elfik- dzięki, wieczór się udał, od razu świat wydaje się piękniejszy!;-)
No, no widzę, że spotkanie poprawiło Ci Edytko homorek:tak: :tak:

Kasiu- Hanti dzieki kochana za te wszystkie komplementy i miłe słowa pod moim adresem :elvis: :elvis: :elvis:

no i czekam na Weronisi zdjęcia w nowym okryciu główki:tak: ;-) :-)
prosze
nisiatw6.jpg

reklama
Do góry