A mi się dziś szykuje wieczór jaki lubię:-) kolacja w knajpce + kino (Świadek Koronny)
Mi tez :-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi się dziś szykuje wieczór jaki lubię:-) kolacja w knajpce + kino (Świadek Koronny)
:-) :-) ;-) ;-)Mi tez :-) :-)
Byłam na tym filmieHeyah! :-)
A byłyście na "Dlaczego Nie"? Kumpela się skusiła i mówi, ze totalna lipa. Nie dlatego, że to film z kategorii lekkich i przyjemnych..Podobno żadnej fabuły.. Więcej pary z ust nie puszczam
tak samo pomyślałam, ona jest prześliczna2. Dasaria cudną masz księżniczkę, tańczy, śpiewa, recytuje i jeszcze loki ma po mamusi ;-) ;-) ;-)
to sie ciesze,że wieczór udany3. Joasiu, Elfik- dzięki, wieczór się udał, od razu świat wydaje się piękniejszy!;-)
No, no widzę, że spotkanie poprawiło Ci Edytko homorekjoł :-)
1. Ewcia wielkie dzięks! Musimy to koniecznie powtórzyć
2. Dasaria cudną masz księżniczkę, tańczy, śpiewa, recytuje i jeszcze loki ma po mamusi ;-) ;-) ;-)
3. Joasiu, Elfik- dzięki, wieczór się udał, od razu świat wydaje się piękniejszy!;-)
proszeno i czekam na Weronisi zdjęcia w nowym okryciu główki ;-) :-)