reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Niania, a nie mówiłam??!! Wiedziałam, że tak się skończy. :-)

Niuńce, Gazelce, Kate i Niani dziękuję za życzenia urodzinowe a Melanie za noworoczne. Urodzinki się skończyły jednak romantycznie, a ja kataru nadal nie mam, huraaa!! :-D Za to Ł. się rozłożył kompletnie. Ma 38 stopni gorączki i supermega katar. Mam nadzieję, że się od niego nie zarazimy. No i nie wiem, jak nam ta imprezka dzisiaj wyjdzie z tego powodu. A zapowiedziało się 9 osób. Rany gdzie my to wszystko pomieścimy?????

reklama
Hejooo :)
myslalam ze bede pierwsza, a tu ranne ptaszki Niania i Melanie mnie uprzedziły :-)

Niania - super, że łosiek się zrehabilitował. Bawcie się dobrze!!!

Melanie - na pewno następny rok będzie dla Ciebie i Twojej rodzinki szczęśliwy. Tyle nowego w Waszym życiu - kolejne dziecko, życie w nowym miejscu. Powodzenia :tak: :-)

Dziewczynki - spełnienia marzeń w Nowym Roku! Szaleństw, radości i miłości!

a ja juz zmykam robic sie na bóstwo :-)

I udanej zabawy w nocy. Jutro poczytam, co Wy tu wyprawiałyście ;-) :cool2: :-D

Champ3.gif
Champ3.gif
Champ3.gif
Champ3.gif
Champ3.gif

Zdrowia, szczęścia, pomyślności, forsy góry i miłości, mnóstwa uniesień po zmroku, życze Wam w Nowym Roku​

szampanhw6.jpg

W Nowym Roku zycze każdej z WAS
12 miesiecy zdrowia,
52 tygodni szczescia, 8760 godzin milosci,
525600 minut pogody ducha i
31536000 sekund wspanialego seksu.

bckgrdsrvqx3.jpg

Niania, a nie mówiłam??!! Wiedziałam, że tak się skończy. :-)

Niuńce, Gazelce, Kate i Niani dziękuję za życzenia urodzinowe a Melanie za noworoczne. Urodzinki się skończyły jednak romantycznie, a ja kataru nadal nie mam, huraaa!! :-D Za to Ł. się rozłożył kompletnie. Ma 38 stopni gorączki i supermega katar. Mam nadzieję, że się od niego nie zarazimy. No i nie wiem, jak nam ta imprezka dzisiaj wyjdzie z tego powodu. A zapowiedziało się 9 osób. Rany gdzie my to wszystko pomieścimy?????

o ooł
przepraszam za gafe :baffled:

Klauduś wszystkiego dobrego kochana życzę Tobie w dniu po urodzinkach :-)
dożo miłośći, zdrówka i wiecznej radości !!!!!!!!!!!!!!

reklama
10cv.gif

Płoną sztuczne ognie,
płynie już muzyka,
idzie Nowy Rok,
stary już umyka
więc wznieśmy puchary,
tańczmy do rana,
niech los nam nie szczędzi
kawioru i szampana.

www.e-sax.com-new-year.gif

Do góry