reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Butterflies.gif
dla Klaudii wszystkiego naj naj naj najlepszego
Butterflies.gif

Czesccccc!!! jestem:-)
a wiec łoś się opamietał i doszlismy do porozumienia
nie bylo kwiatów ani kleczenia (Elfiko:cool2: :-D ) alby bylismy na kolacji
wdomu nam jakos gadka nie szła

Jak wróce napisze Wam szcezgółach bo juz wiem co goscia na codzień dreczy i chyba w związku z tym bede czesciej udzielać się wreszcie na Bob Builder:tak: :-p ale tym jak wróce bo juz nie mam czasu

generalnie jedziemy do Sandomierza (Joasiu :-p :szok: :tak: )
ale wracamy juz chyba jutro bo ja juz nie moge bez Maksa i chce być z nim choc jeden dzień zanim wróce do pracy
lece wieszac pranie, robić kawe, pakować się i szykowac na sylwka

bluzke kupiłam w Mexx - tez była wyprzedaz (Gazelka ;-) :-) :tak: ) czekoladowy brąz, satynowa
Mam tez w zapasie z zeszłego roku taką z gołymi plecami.
Spodnie dzinsy obcisłe 3/4 ale wpuszczune w kozaki na obcasach - nawet spoko to wyglda
Makijaz - smoky eyes :cool2: czyli ziemno i sexi :-p :szok: ale cos czuje ze jak sie wymaluje to wszytscy beda mysleli ze mi łoś przywalił :eek:

Juz musze leciec. Całuski Moje Rybki kochane!!!
już zjadam :tak: :-D

o rany to prawda :tak: :tak: :tak: na mnie tak samo działaja foty Niani :tak: :tak: :tak:
ale choćbym i 100 brzuszków machneła i spała w solrium i u kosmetyczki to nigdy nie będe tak wygladac
do tego trzeba mieć jeszcze to "coś" taki magnetyzm ,który od Niani bije z daleka :tak:
ale fotki oglądam i mnie motywują wiec dawaj Niania foty ciała swego :tak:

ale ściemniane teksty :eek: głupoty Pani pisze Pani Aniu :tak: :tak: :tak:
o Boze DWA MEGA CZUBKI!!

:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Doszly mnie sluchy, że ktoś madzis urodzinki :-)

Klaudiuś - najserdeczniejsze życzenia! Mnóstwo miłości i czułości od Twoich chłopaków. I kolejnego bąbelka - mam nadzieję, że w nastepnym roku się uda ;-) :tak: :-D :-D :-D

Dołączam się z braku czasu:-p

reklama
przyleciałam powiedzieć Wam DZIEń DOBRY kochane lipcóweczki !!! :-)
po raz ostatni w tym roku :tak:

kolejny rok będzie dla mnie szczęśliwy
urodzi mi się synek :-)

Wam życzę również Sczęśliwego Nowego !!!!
żeby spłeniały się Wasze marzenia
i żeby wszystko było lepsze i mocniejsze :tak:

buziaki moje kochane !
Happy%20New%20Year.jpg

Do góry