reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
anula szkoa ze z łoskiem taka wojna.........myslalam, ze bedziecie w Sandomierzu, to tak blisko, myslalam, ze uda sie wykabinować jakieś spotkanko!!
myśle tak jak Klaudia, ze do sylwestra jeszcze pare dni ( i nocy hihi)
wiec moze jakos sie dogadacie!!!
trzymam qciukasy!

dobra ja sie zegnam, zmykam do roboty!!!!!
trzymajcie sie i mam nadzieje do wieczorka!!!

starcie numer kolejny
nadal lipa
nie chciałam mu podac reki
za duzo mnie boli...

kto jest sam w sylwestra i chce zebym do niego przyjechała??:-p

:cool2: :cool2:

skąd ja to znam ??? :tak: :tak: :tak: :tak: :-D

jak pracowałam to u nas koło 10-tego był taki ciężki okres (koniec miesiącA rozliczeniowego :-p )
i często zdażało się kiblowac w robocie do 20-tej, a czasem i dłużej :tak: :tak: :tak: :tak: :cool2: :cool2: :elvis: :-p :baffled: :eek:

wyszłam o 19.30:-)

a ja po lampkę winka:-p :-p :-p :elvis: :cool2:

pije whiskey które wygrałam wczoraj zakładajac sie z kumplem
pije z wami
siedze sie oporowo długo
gadam z melanie na gg - co bardzo dobrze mi robi
i pierd.... wszytsko

piszcie tylko dzis prosze/...

Ale fajnie:-):-):-):-):-)B O G A T A:-):-):-):-):-)

A tak nawiasem mówiąc to ja w nowej fryzurce.

Większą fotkę też wkleje, ale to nie dziś.

Brunetko + moim zdaniem masz idalną buzię do krótkich włosów, bo masz bardzo delikatne rysy twarzy :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-D
zazdroszczę :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

ja to mam wielki łeb i tylko niestety długie włosy muszę nosic, bo w krótkich wyglądam jak chłop :tak: :tak: :tak: :tak: :-D :-D :-D :eek: :eek: :baffled: :cool2: :cool2: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

starcie numer kolejny
nadal lipa
nie chciałam mu podac reki
za duzo mnie boli...

kto jest sam w sylwestra i chce zebym do niego przyjechała??:-p

wyszłam o 19.30:-)

pije whiskey które wygrałam wczoraj zakładajac sie z kumplem
pije z wami
siedze sie oporowo długo
gadam z melanie na gg - co bardzo dobrze mi robi
i pierd.... wszytsko

piszcie tylko dzis prosze/...

Nianiu + konicynie poydrw Melanie :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

ŁOSIEM SIĘ NIE PRZEJMUJ !!!!! TO TYLKO ŁOŚ @!!!!!!1:tak: :tak: :tak: :tak: :-D ;-)

Ja ze swoim też ostatnio jestem na wyboistej?górzystej drodze, raz lepiej raz gorzej i tak w kółko :baffled: :eek: :-p :-p :-p :cool2: :elvis:

witam wieczorkiem

dzisiaj byliśmy na szczepieniu krzysiek waży 12,5 kg w ubraniu (spodnie bluzka, pielucha) wiec w rzeczywistości troche mniej a wzrostu ma 83cm
mamy spokój ze szczepionkami do 5-go roku życia ufffff

wklejam bajki do chomika znalazłam dzisiaj taką płytę za którą piotrek kiedyś przepadał lubił tego słuchać to jest tylko do słuchania ale w późniejszym wieku dzieci takie też lubią wiec możecie sobie ściągnąć i potem sie przyda

reklama
Nianiu + konicynie poydrw Melanie :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

ŁOSIEM SIĘ NIE PRZEJMUJ !!!!! TO TYLKO ŁOŚ @!!!!!!1:tak: :tak: :tak: :tak: :-D ;-)

Ja ze swoim też ostatnio jestem na wyboistej?górzystej drodze, raz lepiej raz gorzej i tak w kółko :baffled: :eek: :-p :-p :-p :cool2: :elvis:

o jezu jak dobrze ze nie tylko ja
lipa tylko z sylwestrem
co tu kurna robic

nie wiem czy jutro nie pojade do mojego maksia
tak okropnie za nim tesknie

nie zapowiaa sie ze sie pogodzimy
a chciałabymmu tez nocha utrzec troche

no sama nie wiem

ide na fajke i po drina...:-) :tak: :-p

Do góry