reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

anula szkoa ze z łoskiem taka wojna.........myslalam, ze bedziecie w Sandomierzu, to tak blisko, myslalam, ze uda sie wykabinować jakieś spotkanko!!
myśle tak jak Klaudia, ze do sylwestra jeszcze pare dni ( i nocy hihi)
wiec moze jakos sie dogadacie!!!
trzymam qciukasy!

dobra ja sie zegnam, zmykam do roboty!!!!!
trzymajcie sie i mam nadzieje do wieczorka!!!

reklama
mmmmmmmmmm znowu nikogo nie ma?????? :-(
nedzny koniec roku na BB :sick:

moje dziecko spi :tak:
los sklada kompa znajomemu a ja.................... laptopik i BB :-)

:cool2: :cool2:
A ja kibluje w robocie. Dziś zamkniecie miesiaca i czekam az sie dane w systemie przetworzą. Potem jeden raport i robię wypad..
Najgorsze ze to przetwarzanie potrwa od 1 h do 4 h!!!

i nudzi mi się...
:eek:

skąd ja to znam ??? :tak: :tak: :tak: :tak: :-D

jak pracowałam to u nas koło 10-tego był taki ciężki okres (koniec miesiącA rozliczeniowego :-p )
i często zdażało się kiblowac w robocie do 20-tej, a czasem i dłużej :tak: :tak: :tak: :tak: :cool2: :cool2: :elvis: :-p :baffled: :eek:

Elfiko -a gdzie Ty?????????????????

Okropne pustki na BB coś nastały
i o naszym wiosennym spotkanku nic nie mówimy..... :eek: :baffled: :baffled: :baffled:

martwię się ............... :sick: :-( :-( :-( :-(

Baby do pisania !!!!!! :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Aniu g. - bardzo Ci proszę o fotki brzuszka :tak: :tak: :tak:
Jestem ciekawa jak wyglądasz..... :tak: :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
plisssssssssssssssssssssssssssssssssss :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Elfiko -a gdzie Ty?????????????????

Okropne pustki na BB coś nastały
i o naszym wiosennym spotkanku nic nie mówimy..... :eek: :baffled: :baffled: :baffled:

martwię się ............... :sick: :-( :-( :-( :-(
jestem :-)
zjadlam kanapke i zrobilam sobie herbatke

o spotkanko sie nie martw. Spotkamy sie na bank :tak: :tak: :tak:

reklama
Do góry