reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

my mamy wyjete szczebelki od 1,5 miesiaca.......Kuba w lozeczku tylko spi, czasem sobie tam wejdzie, ale to na chwileczke tylko!!!

czasem zaluje, ze nie mam juz dla niego zadnego "wiezienia"........teraz ,znajac moje dziecko, wylazlby pewnie gora!!!

reklama
dziewczyny co do tej konspiracji to ja żartowałam, bo serio zastanawiałam się co isę dzieje ze Was nie ma...Efliku mam nadzieje ze Twoje "zmagania" szybko zakonczą się pomyslnie :-*

a Mellci aukcje i ja dzis oglądałam i bardzo mi się podobają dzwony H&M , tylko nie bardzo moge dla siebie dopasowac rozmiar :(

dziewczyny uciekam do moich mężczyzn. do później papa

a Mellci aukcje i ja dzis oglądałam i bardzo mi się podobają dzwony H&M , tylko nie bardzo moge dla siebie dopasowac rozmiar :(

aniu mi marta wszystko zmierzyła i starałam sie dopasowac do swoich spodni, ktore mam w domu, myslalam, ze lepsze beda troche wieksze, ale sie przeliczyłam, i teraz czekam na rozmiar mniejsze!!!

Hej,

dzięki wszystkim za takie gorące pozdrowienia dla łosia, będzie zachwycony :cool2: :elvis: :cool2: :elvis: :cool2: :elvis:

Dostaje zastrzyki, więc ma się już lepiej, ale i tak wykonuję teraz wszystkie jego obowiązki, z wożeniem małego do żłobka włącznie :tak:

Za to dzisiaj jestem wyspana, a co za tym idzie zadowolona i w dobrym humorze :cool2:

O wyjęciu szczebelków też myślimy, tym bardziej, że teraz u teciów śpimy w jednym pokoju ( z małym, nie z teściami :-p ) i nawet jakby sobie rankiem z łóżka wyskoczył, to byłby w zamkniętym pokoju i nie zawędrował nie wiadomo gdzie..Tylko też obawiam się, że w nocy wypadnie, jak Weronika, tym bardziej, że jest mega gigantem w profesji skakania po łóżku :rolleyes2:

Witam,
mi też humor nie dopisuje, więc tylko się przywitam....
pojawię się później jak mi humor się poprawi`

reklama
baby, a co Wy tak w jesienne doliny powpadałyście?
Macie śliczne, zdrowe dzieciaczki, niedługo święta, juz mi się tutaj rozpromieniać !
Że diety nie wychodzą? a kij z tym, na wiosnę będzie łatwiej ! :-) :-) :-)

no już mi tutaj z uśmiechami meldować się ! :-) :-)

Do góry