reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc :-)

ja bez kawy narazie bo na tej diecie to jak kawe wypije to serce mi wali jak oszalałe :baffled:

narazie herbatka ze słodzikiem :tak:

reklama
na pocieszenie tylko dodam, ze nawet sie wyspałam!!!

aaaa i dostałam wczoraj moja new bluzeczke do pracy...........naprawde jest super!!!!

no czyli nie jest tak zle...............sa juz dwie rzeczy, ktore mnie ciesza dzisiaj!!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

miałam dzisiaj isc na slub pewniego pana dpktora, ktorego bardzo lubie, slub jest tylko cywilny ( narazie) no i chcielismy ekipa zwalic sie do niego, graltulacje, całuski itp. ma byc jedna nasza karetka, zawyje im na nowa droge zycia, to taka pogotowiana tradycja hehehe.........
ale mam taki humorek do bani, ze nie za bardzo mam ochote wychodzic gdziekolwiek.......poza tym beda tam osoby, ktorych narazie wolalabym nie widziec, wiec same rozumiecie, ale mogłobybyc miło.......
ehhhhh

jeszcze chciałam tylko pochwalic nasza "business woman" mellcie!!!!
profesjonalnie, szybko i baaardzo sprawnie!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

martusia portki sa super, ale tak jak podejzewałas za duze, łos sie skusił i bedzie w Nich chodził, wiec poprosimy jeszcze jedne, tylko o rozmiar mniejsze!!!!

U nas słoneczko świeci, więc humorek dobry :-)

Wiecie co? Mój Maciek ostatnio strasznie polubił wchodzenie do łóżka w ciągu dnia. Siedzi w nim, każe sobie dać zabawki i się tam bawi :-) No i zastanawiam się, czy nie wyjąć mu szczebelków z łóżeczka, coby sam sobie mógl do niego wchodzić?!

jeszcze chciałam tylko pochwalic nasza "business woman" mellcie!!!!
profesjonalnie, szybko i baaardzo sprawnie!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:

martusia portki sa super, ale tak jak podejzewałas za duze, łos sie skusił i bedzie w Nich chodził, wiec poprosimy jeszcze jedne, tylko o rozmiar mniejsze!!!!

to fajnie że choć na łośka pasują ;-)

ja wyjełam Weronice szczebelki w piatek a w sobote rano juz je zamotowalam spowrotem bo w nocy mi sie z łozeczka zrąbała na podłoge, nic sie nie stalo bo tak tylko sie zsuneła ale wyborazcie sobie moja mine kiedy wstaje do dziecka a ono na podlodze lezy!

reklama
Do góry