reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale ruch...............hihihih ;-);-);-)

Maluch spi, ja własnie skonczyłam kawe i zaraz zabieram sie za cos "pozytecznego".......
ale straaasznie mi sie nie chce!!!!

reklama
A co to za pożyteczna rzecz Joasiu?:cool2:

W takim razie, jeśli znowu Edycior się odezwie do Ciebie to pozdrów ją również od nas :tak:

A ja jestem namacalnym przykładem, że w życiu przydaje się wiedza z każdej dziedziny, bo nigdy nie wiesz, z czym będziesz musiała się zderzyć..własnie siedzę w pracy nad ustawą o zamówieniach publicznych :eek: :baffled: :szok: Ja, ja i ustawa, wyobrażacie to sobie? Niestety muszę przez nią przebrnąć, w ramach projektu, którym się zajmuję :baffled: Dobrze, że łoś jest specem od przetargów, więc mam z nim dziś od rana gorącą linię :-D
:baffled: :baffled: :baffled:

Moc goracych życzeń dla naszych Sylwii:
Kredziu i Sylwio79 spełnienia wszelkich marzeń
pociechy z maluchów i tyyyyyyyyyle wolnego czasu
aby mozna było troche wiecej uszczknąc dla bb ;P

Witam i ja :-)
moja potworzyca dopiero zasypia
byłyśmy juz dzisiaj na spacerku
co chwila mi wyłączają prąd :wściekła/y: kurcze

ide zajrzeć do dzdzi i po kawe wreszcie :tak:

I ja chciałam naszym Sylwią złożyć życzenia ....

Z okazji imienin życzę Wam uśmiechu ,
nawet gdy Was spotyka smutek lub boleść.
Tęczy na niebie , która Wam przypomni,
że nawet nad najciemniejszymi chmurami
świeci słońce.
Pewności, że o Was ktoś myśli
kiedy sie czujecie samotne.
Przyjaciół, którzy Wam wskażą piękno,
które mają widzieć Wasze oczy.
Pewności w wątpliwościach ,
cierpliwości przy akceptacji rzeczywistości,
oraz siły w przekazywaniu miłości!
diddl5tp8.gif

elfik

my dzisiaj rano mieliśmy pierwszy śnieg,
teraz to raczej jest wspomnieniem:-p

na spacer z Otylcią będe mogła iść dopiero,
jak łoś wróci,bo kupione wczoraj buty zimowe,
dopiero po powrocie do domu stwierdziliśmy,
że zamieniamy na inne,co mierzyliśmy
i teraz nie mam butów dla Otylci:baffled: :no: :eek: :dry:

kupiłam wczoraj grający nocnik
i od dziś akcja pielucha tetrowa i samodzielne sikanie

ale czy wytrwam:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

ciekawa jestem,jak postępy nauki siusiania
u Maksia Niani,
bo moje dziwecko bawi się nocnikiem w najlepsze,
a o sikaniu nie ma mowy:sick: :eek: :no:

my mamy mase śniegu
dopadało jeszcze w nocy i jest tak do kostek warstewka :tak:
a tak moje dziecko wyglada w kompletnym stroju zimowym :-D
idzie1ia5.jpg

reklama
Iwonka czyms pozytecznym miało byc ogarniecie chalupy..........ale niestety z tego planu nici, chociaz nie powiem ze nic nie robiłam.........

poaerobicowałam sie....................cała mokra od potu hehe udaje sie pod prysznic i zaraz wracam......:cool2::cool2::cool2::cool2:

Do góry