reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
trzecia :-):-):-):-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki :-):-)
wczoraj padłam jak długa wieczorem i juz o 21 spałam sobie w najlepsze, ale to normalne, jak mam nocny dyzur to sie nie moge pozbierac przez 2 dni, wiec chyba ktos madry wymyslil te dni wolne po nocy heheh
kredziu pytałas czy Kuba nie wychodzi z lozeczka jak zasypia mimo, ze nie ma szczebelkow, wiecx nie wychodzi.......ładnie zasypia a wychodzi dopiero rano....wpada do naszego lozka i woła "mimo, mimo. czyli mleko, mleko!!!
wczoraj padłam jak długa wieczorem i juz o 21 spałam sobie w najlepsze, ale to normalne, jak mam nocny dyzur to sie nie moge pozbierac przez 2 dni, wiec chyba ktos madry wymyslil te dni wolne po nocy heheh
kredziu pytałas czy Kuba nie wychodzi z lozeczka jak zasypia mimo, ze nie ma szczebelkow, wiecx nie wychodzi.......ładnie zasypia a wychodzi dopiero rano....wpada do naszego lozka i woła "mimo, mimo. czyli mleko, mleko!!!
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Może ja też pomyślę o wyciągnięciu szczebelek, a raczej o ich odcięciu, bo nie mam wyjmowanych? Chociaż, młody sobie i bez tego świetnie radzi. Każdej soboty i niedzieli, kiedy to on budzi się pierwszy, wypełza przez górę prosto na nasze łóżko, jako że jest ono tuż przy jego, a ściślej mówiąc ląduje na naszych głowach
Coś Edycia się ostatnio za często nie odzywa? Czy mi się wydaje?
Joaska
Lipcowe mamy '05
edytka jest u mamy aktualnie, a w sobote chyba cała rodzinka jada do Zakopca :-):-)
pisała mi wczoraj smska, ze niestety sie nie zobaczymy tym razem!!!!kazała Was wszystkie pozdrowic i usciskac!!!!!!
pewnie pojawi sie w nastepnym tygodniu!!!
reklama