reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ale mnie łoś wkurzył od rana :wściekła/y:
jak tylko ktos obcy prosi go o pomoc to zaraz pedzi a ja sie o wszystko musze prosic po 50 razy zanim łaskawie sie doczekam :wściekła/y:
dzisiaj ma jeden dzień wolny , w domu pełno takkich pierdułek do zrobienia typu przykleic kafelke w korytarzu bo sie załamała, naprawić kran w łazience , naprawic kontakt
a on od rana tylko kawa, komputer i nic wiecej :wściekła/y:
wychodziłam z Weronika na spacer to już siedział , wracam po 1,5 godziny a on nawet talerza po sniadaniu nie wyniósł
powiedziałam mu ,ze bede go wychowywac tak jak Weronike
codzinenne po 100 razy bede powtarzac to samo jak inaczej nie dociera :wściekła/y:

i samodzielnego zasypianie w łóżeczku trzeba nauczyc :cool2: :cool2: ;-) ;-) :tak: :-) ;-) :-p

reklama
hej babulce !

ja przelotem i z pytaniem.........................czy jakies szkraby spia jeszcze 2 razy dziennie ? bo my chyba tymikowi musimy przykrocic to spanie ranne i bedzie chadzal spac tylko ok 13 :baffled:
no sama nie wiem

pozdrawiam i mykam do ksiazki....................

staram się kłaśc Darię tylko raz dziennie, czasem jednak jest tak zmęczona, że śpi dwa razy, ale później jest problem ze spanieniem na noc, bo dziecku nie chce się spac:cool2: :-p :happy: :happy:

No i piekny wieczór. Kieliszek czerwonego wina, BB, łoś obok, perspektywa seriali i.nowe fatałaszki rozłozone na całym łózku :-)
ZYC NIE UMIERAC:-) :-) :-)

i jezscze nie poszłam dzis do pracy
i miałamfanastyczna i owocną rozmowę o pracę:tak:
no miodzio normalnie

fajne znów byc z wami:elvis:

o jak ja lubię czytac takie posty :tak: :tak: :tak: :tak: :-)
mi coś ostatnio humorek nie dopisuje :baffled:

Nianiu a gdzie fotki ciuszków?????? i jeszcze obiecane kozaczki :tak: :tak: :tak: :-) :-)

Kochane ja się tak melduję z wieczora:-) :tak:

od niedzieli miałam urwanie głowy,
a mianowicie Otylcia rozwaliła sobie kojec,
co prawda był juz on trochę wysłużony,
bo to po Damianie...........ale mógł jeszcze troszke być

no i w związku z tym musiałam szybko coś zrobić
z tą kwestią,bo po naszym małym wypadku,
boję się Otylcie zostawić choćby na moment
bez wzrokowego nadzoru,
zamówiłam łóżeczko turystyczne_kojec HAUCK
I CZEKAŁAM NA NIE .............................:baffled:

i DZIŚ KURIER NAM JE POPOŁUDNIU PRZYWIÓZŁ
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

uzależniłam się chyba ja od tego kojca,
bo wczorajszy dzień był całkowicie NIEZORGANIZOWANYM DNIEM..............
KLAPA I PORAŻKA NA CAŁEJ LINI:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

od jutra mamy normalkę...............jupiii

a co najważniejsze moje dziecko BARDZO SIĘ UCIESZYŁO

TO TAK co u nas

ponadrabiałam Was troszeczkę na zwierzakach,
ale na główny nie mam siły

trzeba iść spać.............JUTRO WAŻNY DZIEŃ:-( :-( :-(

reklama
Do góry