reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

nooooo jestem po imprezie i było super hiper a tutaj nikogo nie ma wiec komu opowiem co?

no dobra to ide spać w takim razie do mojego dziecka które przyjechało do domu o 21.45 a o 22.15 juz spało jak zabite :tak:
Ale nalezy sie jej odpoczynek bo była lwicą parkietu, tańczyła z wszystkimi wujkami, ciociami, kuzynkami i dziadkami jacy sie tylko napatoczyli :tak:
ale było fajnie
ide Wam fote zakręconą wkleić hihi :tak:

reklama
ok to ja juz ide spać

Edytko udanej wyprawy do Mamy a potem udanej wyprawy do Zakopca i wypocznij sobie za wszystkie czasy i wracaj szybciorem do nas :tak:

Niania wypasione kolczyki, normalnie Ci zazdroszecze bo juz wszystkie sprzedane a sama bym takie sobie kupiła :tak:

dzien dobry ......................

wczoraj nie zasiadalam, mlody ogladal filmidlo na kompie gtral. cos tam przegladal na necie a ja sobioe lezalam i czytalam....................do 1.08 pozniej przysnelam i 0 2 poszlismy do wyrka...............

zab mnie napierdzielal w niocy i musialam lekami sie ratowac
rano tymi do nas przywedrowal o 5, mlody zle zakrecil butle bo robil mu mleko i caly tymi sie pooblewal
ale pospalismy do 9 na stary czas........................ehhh z tym czasem teraz co tymi jak chadzal spac 19-20 to teraz 18-19 ? nieeee chyba dlaej bedzie szedl spac o 19 !

buziaczki i milej niedzielki

witam z zalanej deszczem i szaro-burej miesciny na podkarpaciu!!
edziu mam nadzieje, ze nie przywita Cie taka pogoda jak dzisiaj jest u nas..........
depresja murowana!!!!!

ratuje sie kawa, mam nadzieje, ze pomoze...........wczoraj padłam jak długa, walnelam szklaneczke wishkey i poszłam lulu...........

elfiku ciesze sie, ze imprezka sie udała, no i ze Weronisia była gwiazdeczka !!!!pewnie ma to po mamusi hehehe :-):-):-)
cos pisałas o fotkach.............czekamy wiec!!!!!

reklama
elfiku ciesze sie, ze imprezka sie udała, no i ze Weronisia była gwiazdeczka !!!!pewnie ma to po mamusi hehehe :-):-):-)
cos pisałas o fotkach.............czekamy wiec!!!!!

fotki są wklejone już wczoraj we wspomnieniach:tak:

i ja witam z paskudnych pogodowo tarnowskich gór :tak:
Noc u nas TRAGICZNA!!!
tyle pobudek mi dzisiaj dziecko zafundowało,że nie pomoże nawet kawa potrójna :no:
ja juz nie mam pojecia co z nią zrobić żeby pospała ciagiem chociaz trzy godziny :no: pobudki co godzina, co pól godziny i tak cała noc juz 5 z rzędu :-( :-( :-(

Do góry