reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
maniulka kawal drania ten facet............................"££"$£$%$%$%%$""££

lila dzieki :elvis: za fotkowe ;)

edziu udanego wyjazdu i zycze ci (chcoc bardzo zazdroeszcze :tak: ) spotkania z naszymi dziewczynkami :tak:

gratulacje dla darci pierwszego w swoim zyciu zdania !!

a ja dzis sobie z mlodym przypominalam jak tymi rok i kilka dni temu pierwszy raz chwycil do raczki grzechotke !! wiecie taka okragla z trzema serduszkami :tak:

a jeszcze chcialam napisac do niani i nie tylko :)
co do pieluszek tetrowych my jakis czas temu zdecydowalismy ze bedziemy siurac w tetry (poza noca i wyjsciami bo teraz chlodno juz) no i jeszcze od mlodego siostry tesciowa przywiozla nam 28 pieluch wiec mamy zapasik ladny
tylko musimy kupic ceratke taka wiazana (nie widzialma tu ale w razie W ania podesle szkoda ze nie zabralam z domu:baffled:)

no i my bedziemy siurac w pieluchy tylko ze tymi niebardzo chce sie przyjaqznic z nocnikiem :baffled: mamy 2 jedem wloski ale lipa bo maly ! odciska mu sie strasznie na pupce choc fajny bo ma wysoki ten dziubek z przodu ze siurak nie wyskoczy i nie zasiura podlogi ;)
a z pl tesciowa przywiozla ale znowu za wielki i plytkie ma to z przodu

cholera fajne takie tradycyjne nocniki (te co sa tez grajace) ale tu nie ma nic konkretnego........chyba niania taki pierwszy zakupila dla maksa........

(hehe wlasnie leci w radio gg kazdy facet to swinia:-D)

img9714go8.jpg

obudzilo sie moje szczescie

o zasypianiu napisze pozniej !

buzi

elfiku foto z lokami...........czekam:-)

Rany Gazelka KOchana jak ja Cie dawno nie przylapalam na bb ;-) :elvis:
z tymi placuszkami to jest tak ze moj Tymul to taka chodzaca klucha, makarony, kluski, placuszki itd wcina na reszte pluje :eek: wiec goscia tucze :tak: ;-)

Oj *Maniu*, a ja wlasnie wczoraj zaraz po tym co napisalam sobie poszlam ;-)

Szczerze mowiac, czesto musze w polowie przerywac moje BBmowanie bo ktorys z chlopakow mnie woła i nie ma przeproś hi hi

Tak wiec czesto sie nie żegnam, ale sie chociaz dzisiaj przywitam - dobry wieczorek

A my własnie siedzimy na kanapie, popijamy MANHATAN (WHISKEY + MARTINI ROSSO) , ja skubie zairenka słonecznika a łoś ZAJĄCA CZEKOLADOWEGO ZE ŚWIĄT WIELKANOCNYCH:-D i ogladamy NATURAL BORN KILLERS....
:cool2: czego chcieć wiecej...;-)

Oooo, zastanawialam się ci dziś będę popijać i już wiem :cool2:

reklama
Do góry