reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
kurcze tak czytamna tych odzwyczajaniach od cycusia i rozumiem Ysie co to znaczy jak dziecko wrzeszczy po 40-50 minut az traci głos, mozna wtedy nie dac rady i sie załamac, ale przychodzi taki moment jak własnie u mnie,ze juz nie daje rady, mała mnie zdominowała zupełnie i jesli teraz czegos nie zrobie to juz nigdy nie bede miala spokoju. Wczoraj wlasnie z tym usypianiem byla taka akcja płaczu strasznego przez prawie 40 minut i tez mnie serce bolało jak ją przytulałam i czułam że sie cała trzęsie ale wiedziałam ,że jak ustąpie to znowu ona będzie górą i nasze cyrki ze spaniem wrócą
Mysle Ysiu że powinnas sie zawziaśc i raz na dobre odstawic mała od tego cycusia, to bedzie trudne ale mysle że trudniejsze dla Ciebie
Natalia bedzie plakac, wyc i urządzac ci przedstawienia ale ona robi to wlasnei po to zebyś ustapiła i w gruncie rzeczy nic złego jej sie nie dzieje,
jedno Ci powiem, mozna wytrzymac 24 a nawet wiecej godzin z dzieckiem wiecznie wyjącym , wiszącym u nogi i nie spiacym dłuzej niz godzina
mozna bo ja wytrzymałam tak juz nie raz wiec trzymam kciuki i za Ciebie
:elvis: kochana

reklama
Do góry