reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
1. Julka ma dziś korbę :-[
2. łosiek ma dziś korbę :-[ :-[
3. jestem niewyspana :mad:

elfiko pisze:
jezdem z kawą
i mam od razu pytanko do Edytki kochana co to była za kawa ,którą mnie poczestowałaś na tej wsi bo pyszna była jak nie wiem co a ja ciemnota zapomniałam zapytac ?

4. Idee Kaffee- rozpuszczalna kawa, łagodna dla żołądka, pozbawiona substancji drażniących pod wpływem wysokiej temperatury, pary wodnej i ciśnienia :p
ale najważniejsze w tej kawie było łaciate Alki :p :p :p :p :p :p

ehhh Edytko olej wszystko i kawki łagodnej sie z nami napij :)
dzieks za odpowiedz :-*
aa i łosiek mój kazał laptopika pogratulwać Twojemu K. ::) ;D

no dobra, pogratuluję, ale jak mi nerw na niego minie...
stwierdził dziś, że w domu nie ma warunków do pracy i że wynajmuje biuro !
za je faj nie !
tylko ciekawe za co :(
no ale zapomniałam, że mojego męża na wszystko stać....

Mój to o takim miejscu do pracy juz dawno gada,ze niby będzie wracał z normalniej pracy a potem do tego niby biura-warsztatu bedzie wyruszął na jakies 5 godzin a ja bede w domu do dziecka i do ścian gadac i jeszcze z uśmiechem męza po pracy witać :mad:
po moim trupie mu powiedziałam! :mad: i narazie cisza ........

reklama
o rany
tyyyyle stron
teletubisie były to matki produkowały  ;D

no u mnie tez były teletubisie i je dzis z dzieckiem obejrzałam,i mam jakies mieszane uczucia ale widocznie to ktos madry wymyslił bo Mili wyjatkowo to oglada  ::)

no i Domisie z nia jeszcze ogladam  ;D

elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
1. Julka ma dziś korbę  :-[
2. łosiek ma dziś korbę  :-[ :-[
3. jestem niewyspana  :mad:

elfiko pisze:
jezdem z kawą
i mam od razu pytanko do Edytki kochana co to była za kawa ,którą mnie poczestowałaś na tej wsi bo pyszna była jak nie wiem co a ja ciemnota zapomniałam zapytac ?

4. Idee Kaffee- rozpuszczalna kawa, łagodna dla żołądka, pozbawiona substancji drażniących pod wpływem wysokiej temperatury, pary wodnej i ciśnienia  :p
ale najważniejsze w tej kawie było łaciate Alki :p :p :p :p :p :p

ehhh Edytko olej wszystko i kawki łagodnej sie z nami napij  :)
dzieks za odpowiedz  :-*
aa i łosiek mój kazał laptopika pogratulwać Twojemu K.  ::) ;D

no dobra, pogratuluję, ale jak mi nerw na niego minie...
stwierdził dziś, że w domu nie ma warunków do pracy i że wynajmuje biuro !
za je faj nie !
tylko ciekawe za co :(
no ale zapomniałam, że mojego męża na wszystko stać....

Mój to o takim miejscu do pracy juz dawno gada,ze niby będzie wracał z normalniej pracy a potem do tego niby biura-warsztatu bedzie wyruszął na jakies 5 godzin a ja bede w domu do dziecka i do ścian gadac i jeszcze z uśmiechem męza po pracy witać  :mad:
po moim trupie mu powiedziałam!  :mad: i narazie cisza ........

no superosko jest :)
mąż w biurze a żonka z korbą w domu :p :p :p

kurde a najwiekszego mam nerwa jak mnie takim kurierem jak dzisiaj ten mój łos załatwi,ze niby mam siedziec w domu od 9tej do 17stej i czekac ąz on przyjedzie, juzzzzzzz napewno bede siedzieć :mad:

no to poczytałam i mykam do szkoły  :)
odebrac plan itp.
popłacic rachunki  ::)

buzka

P.S. mi to tez jakas pipka mogłaby puscic strzałeczke  :)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Joasiu jakos tak dawno nam fotek Kubusia nie wklejałaś :-[
Edytki Julcie to tez tylko z wakacji widziłam jedno i ostatnio na spotkaniu w aparacie kilka super fotek miała

Do góry