reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
a my idziemy spać ;D
hejoooo
te teletubisie idą na spacerek
a ten teletubiś idzie spać :
hejoooo
a ten teletubiś idzie spać : :
hejoooo
a ten teletubiś idzie spać : : :
hejoooo
hejoooo
hejoooo
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Heyah
Nadaję z pracy.
Wczorajszy urlopik przydał mi się, jak znalazł. Wyspałam się, wysprzątałam chałupę i załatwiłam sprawy kredytowo-mieszkaniowe
Melll, u nas też katarek trwa, wydaje mi się, że dłużej, niż tydzień O tyle dobrze, że młody już się w nocy nie budzi. Ale dzisiaj to chyba zasługa viburcolu : Cmoki dla Juleczki :-*
Ech, kochane, tęsknię Byle do wiosny
Nadaję z pracy.
Wczorajszy urlopik przydał mi się, jak znalazł. Wyspałam się, wysprzątałam chałupę i załatwiłam sprawy kredytowo-mieszkaniowe
Melll, u nas też katarek trwa, wydaje mi się, że dłużej, niż tydzień O tyle dobrze, że młody już się w nocy nie budzi. Ale dzisiaj to chyba zasługa viburcolu : Cmoki dla Juleczki :-*
Ech, kochane, tęsknię Byle do wiosny
Iwon
Lipcowe Mamy '05
e_mama pisze:a my idziemy spać ;D
hejoooo
hejoooo
hejoooo
;D ;D : : ;D ;D ;D
Anikaa
Fan(ka)
czesc dziewczyny , mam pytanie za 100 punktów, czy zdarzyło się Wam kiedys ze dziecko po szczepionce dostało kataru ??? ? wczoraj szczepiłam Kubę i w nocy mały budził się co 15 minut na 30 minut płaczu...katar po pachy a temperatura - trudno powiedziec bo nie dał sobie zmierzyc , ale są ze ze była podwyższona (choc mogła skoczyc juz z samego płaczu )
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
AniaSzwarc pisze:czesc dziewczyny , mam pytanie za 100 punktów, czy zdarzyło się Wam kiedys ze dziecko po szczepionce dostało kataru ??? ? wczoraj szczepiłam Kubę i w nocy mały budził się co 15 minut na 30 minut płaczu...katar po pachy a temperatura - trudno powiedziec bo nie dał sobie zmierzyc , ale są ze ze była podwyższona (choc mogła skoczyc juz z samego płaczu )
Julka też miała katar po tej ostatniej szczepionce i tak jakoś właśnie na 2-3 dzień... z tym, że nie był to katar bardzo silny...
Bidny Kubuś, zdrówka :-*
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
pozniej poczytam
mam pytanko jak chodzicie z malcami na spacerki ? w wozku czy na noziach oczywiscie te ktore smigaja
ok mykam robic nalesniki
a juttro szczepienie jednak mamy babka przetlumaczylam ksiazeczke i jutro musimy odebrac te tlumaczenia i chyba musimy jechac z tesciowa nieee ja nie chce ale mlody chyba nie wie gdzie to jest a na szukanie moze nam czasu zabraknac, bo mamy odebrac o 14 a szczepienie na 15.15 a pordenone to spore miasto korki srorki
ja nie che z nia jechac choc moze z jednej strony lepiej bo by sie podpytala lekarki a mlody moze nie wszystko skumac albo pytac sie z oporami buuuuuu
mam pytanko jak chodzicie z malcami na spacerki ? w wozku czy na noziach oczywiscie te ktore smigaja
ok mykam robic nalesniki
a juttro szczepienie jednak mamy babka przetlumaczylam ksiazeczke i jutro musimy odebrac te tlumaczenia i chyba musimy jechac z tesciowa nieee ja nie chce ale mlody chyba nie wie gdzie to jest a na szukanie moze nam czasu zabraknac, bo mamy odebrac o 14 a szczepienie na 15.15 a pordenone to spore miasto korki srorki
ja nie che z nia jechac choc moze z jednej strony lepiej bo by sie podpytala lekarki a mlody moze nie wszystko skumac albo pytac sie z oporami buuuuuu