reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a my idziemy spać ;D
hejoooo
te teletubisie idą na spacerek :p
a ten teletubiś idzie spać ::)

hejoooo
te teletubisie idą na spacerek :p :p
a ten teletubiś idzie spać ::) ::)

hejoooo
te teletubisie idą na spacerek :p :p :p
a ten teletubiś idzie spać ::) ::) ::)

Heyah  :)

Nadaję z pracy.

Wczorajszy urlopik przydał mi się, jak znalazł. Wyspałam się, wysprzątałam chałupę i załatwiłam sprawy kredytowo-mieszkaniowe  :)

Melll, u nas też katarek trwa, wydaje mi się, że dłużej, niż tydzień  :( O tyle dobrze, że młody już się w nocy nie budzi. Ale dzisiaj to chyba zasługa viburcolu  ::) Cmoki dla Juleczki  :-*

Ech, kochane, tęsknię  :( Byle do wiosny   ;)

e_mama pisze:
a my idziemy spać ;D
hejoooo
te teletubisie idą na spacerek :p
a ten teletubiś idzie spać  ::)

hejoooo
te teletubisie idą na spacerek :p :p
a ten teletubiś idzie spać  ::) ::)

hejoooo
te teletubisie idą na spacerek :p :p :p
a ten teletubiś idzie spać  ::) ::) ::)

;D ;D :p :p ::) ::) ;D ;D ;D

czesc dziewczyny , mam pytanie za 100 punktów, czy zdarzyło się Wam kiedys ze dziecko po szczepionce dostało kataru ??? ? wczoraj szczepiłam Kubę i w nocy mały budził się co 15 minut na 30 minut płaczu...katar po pachy a temperatura - trudno powiedziec bo nie dał sobie zmierzyc , ale są ze ze była podwyższona (choc mogła skoczyc juz z samego płaczu )

witaski kobiałki ;D

ja tak na chwilkę,bo łosiek do dentysty wybył,
a po jego powrocie ja lecę do opieki złożyć papierki na wychowawczy,
a jest ich troszkę,bo u mnie troszkę sytuacja pogmatwana ::) ;D

ja wciąz przezywam nasze spotkanie
i efekt był taki,że zasnęłam normalnie,
ale za to śniłyście mi się,że rozmawiamy

czy to coś oznacza w takim przypadku,
kto jest ekspertem od snów....................... ;) :p ::) ;D

AniaSzwarc pisze:
czesc dziewczyny , mam pytanie za 100 punktów, czy zdarzyło się Wam kiedys ze dziecko po szczepionce dostało kataru ???  ? wczoraj szczepiłam Kubę i w nocy mały budził się co 15 minut na 30 minut płaczu...katar po pachy a temperatura - trudno powiedziec bo nie dał sobie zmierzyc , ale są ze ze była podwyższona (choc mogła skoczyc juz z samego płaczu )

Julka też miała katar po tej ostatniej szczepionce i tak jakoś właśnie na 2-3 dzień... z tym, że nie był to katar bardzo silny...

Bidny Kubuś, zdrówka :-*

reklama
pozniej poczytam

mam pytanko jak chodzicie z malcami na spacerki ? w wozku czy na noziach oczywiscie te ktore smigaja ;)

ok mykam robic nalesniki :p

a juttro szczepienie jednak mamy babka przetlumaczylam ksiazeczke i jutro musimy odebrac te tlumaczenia i chyba musimy jechac z tesciowa nieee ja nie chce ale mlody chyba nie wie gdzie to jest a na szukanie moze nam czasu zabraknac, bo mamy odebrac o 14 a szczepienie na 15.15 a pordenone to spore miasto korki srorki

ja nie che z nia jechac choc moze z jednej strony lepiej bo by sie podpytala lekarki a mlody moze nie wszystko skumac albo pytac sie z oporami buuuuuu

Do góry