reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

juz ide lu lu :p

chciałam tylko dodać że juz sie mnie nie pozbędziecie z bb ;D ;D ;D

jakby mnie miały takie zjazdy omijać - a za nic ............ nie ruszam się z bb ;D ( tylko chwilowo ide spać ;) )

reklama
no i ja jeszcze jestem ;D poprasowalam troszke bo jakos ta rozlozona deska i zelazko mnie wolaly ;) no a teraz na oczy ledwo widze jak zasiadlam do was ::) a prasujac myslalam ze moze filmik bym poogladala ale nie chcialam przeszkadzac chlopakom w spaniu a tu masz monitor i normalnie slepa jestem ..........cholera i nie wiem jak mam stawiac literki znaczy sie zaczynmam sie zastanawiac gdzie jaka jest i cos mi sie mota hehh

ok uciakam

a jeszcze tylko jedno lila albo dziewczyny skad skolowac taki suwaczek z waga ???

juz papa i mnie nie ma :-* tymika od mlodego przekladam i robimy wymianke ;) chyba ze sie nie da to znowu polamana bede spala ::) ;D

hejka babule :)
ja tylko na chwilke teraz wpadam bo na zakupki z siostra wyruszam ;D a mąz mi karte dał ;D wiel może troszku zaszalejemy ;D
Jedziemy głownie po wyprawke dla maluszka :)
wpadne popołudniu pewnie
miłego dnia babeczki kochane :-*

hej :)

ale mnie wczoraj zmoglo........................oj, padlam jak przecinak!!!

na poczatku:
elfik gratuluje matmy..............oj chyba oplacalo sie wyjechac z kolezankami, co???poza tym po takim smsku to ja sie nie dziwie......

ide czytac dalej!.

Cześć Bubulki :) Mój synek znów dzisiaj spał do 7.30!!!!!!!!!!!!! A ja wczoraj zasnąć nie mogłam, bo cały czas o was myślałam :D

A mój mężuś gadał dzis przez sen :D Zawsze tak ma, jak się upije. Ale na szczęście słyszałam tylko "Dziubasku mój" :D Ma szczęście, że nie mówił "Kasiu" czy "Zosiu", hihi. :D

hejooo ;D

moja młoda od rana robi porządki w swojej komodzie, żadne nu nu nie pomaga ;)

zdróweczka dla Juleczki od Juleczki :-* :-*

suuupa, że u elfika supaaaa :p ;D

Kredzia nie zakładaj czarnych scenariuszy już na początku, może akurat następne spotkanie uda się tak zaplanować, żebyś mogla na nim być... ;)

reklama
Do góry