reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no i ja jeszcze jestem ;D poprasowalam troszke bo jakos ta rozlozona deska i zelazko mnie wolaly no a teraz na oczy ledwo widze jak zasiadlam do was : a prasujac myslalam ze moze filmik bym poogladala ale nie chcialam przeszkadzac chlopakom w spaniu a tu masz monitor i normalnie slepa jestem ..........cholera i nie wiem jak mam stawiac literki znaczy sie zaczynmam sie zastanawiac gdzie jaka jest i cos mi sie mota hehh
ok uciakam
a jeszcze tylko jedno lila albo dziewczyny skad skolowac taki suwaczek z waga ???
juz papa i mnie nie ma :-* tymika od mlodego przekladam i robimy wymianke chyba ze sie nie da to znowu polamana bede spala : ;D
ok uciakam
a jeszcze tylko jedno lila albo dziewczyny skad skolowac taki suwaczek z waga ???
juz papa i mnie nie ma :-* tymika od mlodego przekladam i robimy wymianke chyba ze sie nie da to znowu polamana bede spala : ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
hejka babule
ja tylko na chwilke teraz wpadam bo na zakupki z siostra wyruszam ;D a mąz mi karte dał ;D wiel może troszku zaszalejemy ;D
Jedziemy głownie po wyprawke dla maluszka
wpadne popołudniu pewnie
miłego dnia babeczki kochane :-*
ja tylko na chwilke teraz wpadam bo na zakupki z siostra wyruszam ;D a mąz mi karte dał ;D wiel może troszku zaszalejemy ;D
Jedziemy głownie po wyprawke dla maluszka
wpadne popołudniu pewnie
miłego dnia babeczki kochane :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej
ale mnie wczoraj zmoglo........................oj, padlam jak przecinak!!!
na poczatku:
elfik gratuluje matmy..............oj chyba oplacalo sie wyjechac z kolezankami, co???poza tym po takim smsku to ja sie nie dziwie......
ide czytac dalej!.
ale mnie wczoraj zmoglo........................oj, padlam jak przecinak!!!
na poczatku:
elfik gratuluje matmy..............oj chyba oplacalo sie wyjechac z kolezankami, co???poza tym po takim smsku to ja sie nie dziwie......
ide czytac dalej!.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć Bubulki Mój synek znów dzisiaj spał do 7.30!!!!!!!!!!!!! A ja wczoraj zasnąć nie mogłam, bo cały czas o was myślałam
A mój mężuś gadał dzis przez sen Zawsze tak ma, jak się upije. Ale na szczęście słyszałam tylko "Dziubasku mój" Ma szczęście, że nie mówił "Kasiu" czy "Zosiu", hihi.
A mój mężuś gadał dzis przez sen Zawsze tak ma, jak się upije. Ale na szczęście słyszałam tylko "Dziubasku mój" Ma szczęście, że nie mówił "Kasiu" czy "Zosiu", hihi.
Joaska
Lipcowe mamy '05
Melll pisze:czesc
u nas katarzysko okropne
Julcia całą noc się budziła bo nosek zapchany
melllciu a dajesz jej cos????jakies leki???
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
hejooo ;D
moja młoda od rana robi porządki w swojej komodzie, żadne nu nu nie pomaga
zdróweczka dla Juleczki od Juleczki :-* :-*
suuupa, że u elfika supaaaa ;D
Kredzia nie zakładaj czarnych scenariuszy już na początku, może akurat następne spotkanie uda się tak zaplanować, żebyś mogla na nim być...
moja młoda od rana robi porządki w swojej komodzie, żadne nu nu nie pomaga
zdróweczka dla Juleczki od Juleczki :-* :-*
suuupa, że u elfika supaaaa ;D
Kredzia nie zakładaj czarnych scenariuszy już na początku, może akurat następne spotkanie uda się tak zaplanować, żebyś mogla na nim być...
kolorowa_kredka
Fan(ka)
dzien dobry
mkniemy na spacerek
milego dzionka !!
:-*
mkniemy na spacerek
milego dzionka !!
:-*
reklama
Melll
Mama Julci
Joaska pisze:Melll pisze:czesc
u nas katarzysko okropne
Julcia całą noc się budziła bo nosek zapchany
melllciu a dajesz jej cos????jakies leki???
tak daje jej , juz dziś ma gęsty a wczoraj jeszcze się jej lało z nosa