reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

AniaSzwarc pisze:
elfiko pisze:
AniaSzwarc pisze:
Joaska pisze:
jestem :)

czekam na loska........ma byc lada chwilka

a babcia juz spi :)
przeważnie na forum pojawiają sie wiadomosci typu "moje dziecko juz spi " a tu prosze Joasia uspiła babcię :) ;D ;D ;D :p

hehe ciekawe co nasza Joasia dała babci na kolacje?? ;D ;D ;D
pewnie melisę i kilo maku...w koncu trzeba łoska z matmy przepytac po powrocie, nie ?? ;D ;D ;D >:D >:D >:D O0

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

reklama
Joaska pisze:
qrcze jakie tu wiesci, baby cwicza przed spotkankiem ( przypominam ze zostalo 9 dni:))

ja tam na spontana jade, po niedzieli mam dzien w pracy wiec bedzie ciekawie :)

taaa ja ćwicze- ile łyżeczek nuteli można zjeśc w ciągu czytania jednego posta hihi takie zawody sobie robie

e_mama pisze:
a zmykam chyba

dziś jeszcze jest Magda.M ?

dobranoc babiszony, do jutra ;) :laugh: :laugh: :laugh:
no nie no, przegrałysmy z Magdą.M. buuuuuuuuu

Joaska pisze:
oj baby gadacie jakbyscie mi zazdroscily hehehe :)

ja tam lubie mame R. czasem mi dziala na nerwy ale tylko czasem.............

ale nikt nie twierdzi ze nie lubisz...ale spiąca tesciowa to dobra tesciowa :)

elfiko pisze:
Joaska pisze:
qrcze jakie tu wiesci, baby cwicza przed spotkankiem ( przypominam ze zostalo 9 dni:))

taaa ja ćwicze- ile łyżeczek nuteli można zjeśc w ciągu czytania jednego posta hihi takie zawody sobie robie

taaaaa ja pochlaniam czekoladki mleczne w hurtowych ilosciach i jest mi teraz bosko mmmmmmm

a dzisiaj bylam w sklepie i mierzylam portaski..............i 36 idealnie pasowaly.................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:

taaaaa ja pochlaniam czekoladki mleczne w hurtowych ilosciach i jest mi teraz bosko mmmmmmm

a dzisiaj bylam w sklepie i mierzylam portaski..............i 36 idealnie pasowaly.................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nie no ja nosze 38 niestety a jestem od Ciebie niższa czyli czytaj- gruba

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:

nie no.................bez przesady Ty top jestes chudzinka przy mnie hehehe
a tak serio to byla jakas dziwna numeracja...........ja tez nosze 38 :)

reklama
elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:

bo moze Ty skaetówa jestes i lubisz jak Ci portki wiszą...ale jakbys kupiła obcisłe to rozmiar 34 polecam

bo Ty najwidocznie skejtówa jestes...wcisnij się w obcisłe to na bank 34

Do góry