reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lilka większość tych butów wydaje mi9 się chłopięcych, najbardziej to podobaja mi się numer 5, potem numer 7 i numer 2, a reszta nie za bardzo, ale to tylko moje zdanie

reklama
Dziewczyny ja to już tragedia waze kolejne spodnie mi wisza i to takie co na poczatku lata kupowalam, dwa tygodnie temu sie wazylam to bylo48 a teraz to juz nawet nie chce dola lapac i sie nie waze. Niedługo znikne tyle wiem :-[

cze baby
pogoda pod psem
leje i wieje
czyli depreche jesienno-zimowa czas zacząc
nocka nawet udana tzn Weronika obudziła sie raz a ja przez katar wstawałam jeszcze dodatkowo trzy razy ale nawet sie wyspałam
pobudka o 7mej wiec ok

dzieki dziewczynki za komplementy moich zmian fotkowych

Iwonko :-* kucyk mam tylko w domu bo w tej fryzurce mój i tak długi nos wydłuża sie jeszcze bardziej ::) taka mała mi jestem hihi

WOW dla Maciusia Gazelaczkowego. No prawdziwy konstruktor rośnie!!! Taka wieża to juz coś.
Tusią, łącze się z Tobą w żalu po utraconej wadze :D Ja kurcze nawet nie piszę ile waże, bo pomyślicie, że jakaś anoreksja jestem, hih :D A miałam taką cichą nadzieję, że po ciąży zostanie mi parę nadprogramowych kilogramów :( A tu nici z tego!!

Edytko gdyby ten ból zęba Ci nie przechodził a dentysta nic nie doradził konkretnego to polecam tabletki musujące solphadeine to lek przeciwbólowy jedyny jaki pomaga mi na bóle zębów i moja głowe
bez recepty w aptece dostaniesz.

miałam tylko dwa posty napisac i zmykac bo dzisiaj podobnie jak Lilka mam powera i bede sprzątac ;D
ale to potem bo Grzesiu mi kawe zrobił wiec najpierw wypije :p i troche posiedze

czuje sie juz lepiej ale nadal mam ten paskudny katar bleee i nic nie czuje ::)

Klaudio ja tez mialam taka nadzieje. Jeszcze kiedys jak bylam u lekarz rodzinnej i pytalam sie o jakies preperaty na przytycie to mi powiedziala tak: " pewnie o pioersi pani chodzi, niech sie pani niemartwi urodzi pani dziecko to i waga zostanie i cycki urosną" i co? kłamała

Elficzku, a co TY chcesz sprzątać????? Przecież znająć ciebie, to wszystko w domku błyszczy i pachnie świeżością :D :D :D

reklama
Do góry