reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joaska pisze:
moj los przed wyjazdem "wykupil" u mnie dodatkowe korepetycje ...........................mowie Wam co za zdolny uczen hehehee ::) ::) ::) ::) ::)

>:D >:D >:D
mój wziął dodatkowe lekcje po przyjeździe do GD, ale kurcze już się zbiesił i nie odrabia lekcji......

e_mama pisze:
elfiko pisze:
boshhhh jak patrze na to zdjecie E_mamowe w avatorku to zazdroszcze mmmm taka grzyweczka idealna a ja zawsze marzylam o grzywce a moje glupie puchate wlosy doprowadzaly do tego ze wygladalam jak baran ::) :mad:

hahahhahahha
nie mogę :)
Elficzku kochany, ja mam puchate włosy jak nieszczęście, ale grzywę traktuję toną lakieru i jak nie ma w powietrzu wilgoci to jakoś się trzyma, a w innym wypadku - porażeczka !

wlasnie!!! ta wilgoc!! ja mam wtedy wlosy jak wata cukrowa! i wielki leb mi sie robi ! fuj!

e_mama pisze:
Joaska pisze:
moj los przed wyjazdem "wykupil" u mnie dodatkowe korepetycje ...........................mowie Wam co za zdolny uczen hehehee ::) ::) ::) ::) ::)

mój wziął dodatkowe lekcje po przyjeździe do GD, ale kurcze już się zbiesił i nie odrabia lekcji......

no to do kata z Nim.................i niech na grochu kleczy az mu sie przypomnie o pracy domowej 8) 8) 8) 8) 8) 8)

to się dołączam do klubu puchatych włosów w łazience zawsze mam pianki ,lakiery, prostownice, szampony do prostowania, preparaty do prostowania itp... i czesto to wszystko na raz nie pomaga...
a suwaczek Julki pojawia się i znika ???

Lilka pisze:
na pocieszke Elfik ci powiem ze ja tez daaaawno nie liczyłam
niech sobie skubany sam liczy!! a co!!  8)

hahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mogę  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Joaska pisze:
e_mama pisze:
Joaska pisze:

no to do kata z Nim.................i niech na grochu kleczy az mu sie przypomnie o pracy domowej  8) 8) 8) 8) 8) 8)

skąd wziąć groch o 21:48 ? hęs ??? jakieś pomysły ?:)

reklama
AniaSzwarc pisze:
to się dołączam do klubu puchatych włosów w łazience zawsze mam pianki ,lakiery, prostownice, szampony do prostowania, preparaty do prostowania itp... i czesto to wszystko na raz nie pomaga...
a suwaczek Julki pojawia się i znika ???

moje wlosy sluchaja sie mnie tylko wtedy gdy ich tydzien nie myje :p ::)

Do góry