reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:moj los przed wyjazdem "wykupil" u mnie dodatkowe korepetycje ...........................mowie Wam co za zdolny uczen hehehee : : : : :
> > >
mój wziął dodatkowe lekcje po przyjeździe do GD, ale kurcze już się zbiesił i nie odrabia lekcji......
elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:elfiko pisze:boshhhh jak patrze na to zdjecie E_mamowe w avatorku to zazdroszcze mmmm taka grzyweczka idealna a ja zawsze marzylam o grzywce a moje glupie puchate wlosy doprowadzaly do tego ze wygladalam jak baran :
hahahhahahha
nie mogę
Elficzku kochany, ja mam puchate włosy jak nieszczęście, ale grzywę traktuję toną lakieru i jak nie ma w powietrzu wilgoci to jakoś się trzyma, a w innym wypadku - porażeczka !
wlasnie!!! ta wilgoc!! ja mam wtedy wlosy jak wata cukrowa! i wielki leb mi sie robi ! fuj!
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:Joaska pisze:moj los przed wyjazdem "wykupil" u mnie dodatkowe korepetycje ...........................mowie Wam co za zdolny uczen hehehee : : : : :
> > >
mój wziął dodatkowe lekcje po przyjeździe do GD, ale kurcze już się zbiesił i nie odrabia lekcji......
no to do kata z Nim.................i niech na grochu kleczy az mu sie przypomnie o pracy domowej 8) 8) 8) 8) 8) 8)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Lilka pisze:na pocieszke Elfik ci powiem ze ja tez daaaawno nie liczyłam
niech sobie skubany sam liczy!! a co!! 8)
hahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mogę :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
elfiko
lipcowe mamy ´05
Lilka pisze:na pocieszke Elfik ci powiem ze ja tez daaaawno nie liczyłam
nie policzyliscie nic na nowym lokum??!! to straszne!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Lilka pisze:na pocieszke Elfik ci powiem ze ja tez daaaawno nie liczyłam
nie policzyliscie nic na nowym lokum??!! to straszne!!
toc to grzech......................mieszkanie nieochrzczone ze tak pozwole sobie napisac............
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Joaska pisze:e_mama pisze:Joaska pisze:moj los przed wyjazdem "wykupil" u mnie dodatkowe korepetycje ...........................mowie Wam co za zdolny uczen hehehee : : : : :
> > >
no to do kata z Nim.................i niech na grochu kleczy az mu sie przypomnie o pracy domowej 8) 8) 8) 8) 8) 8)
skąd wziąć groch o 21:48 ? hęs ??? jakieś pomysły ?
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
AniaSzwarc pisze:to się dołączam do klubu puchatych włosów w łazience zawsze mam pianki ,lakiery, prostownice, szampony do prostowania, preparaty do prostowania itp... i czesto to wszystko na raz nie pomaga...
a suwaczek Julki pojawia się i znika ???
moje wlosy sluchaja sie mnie tylko wtedy gdy ich tydzien nie myje :