reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja jeszcze nie śpie ::)
już sie położyłam ale szału w tym łózku dostawałam wiec wstałam i czytam ::)
no i pazurki sobie malnełam ;D

reklama
elfiko pisze:
a ja jeszcze nie śpie  ::)
już sie położyłam ale szału w tym łózku dostawałam wiec wstałam i czytam  ::)
no i pazurki sobie malnełam   ;D

hehe
ja tez jeszcze nie spie ale już uciekam do mojego łoska >:D

Dziewczynki, mam poważne pytanie i proszę nie ignorować mojego postu ;)

Czy Tracy Hogg napisałam również jakąś książkę w stylu języka niemowląt, ale o roczniakach? Muszę poczytać jakąś literaturę, bo zaczynamy mieć chyba problemy wychowawcze :p Korniszon stał się strasznym histerykiem. Nie dość, że wrzeszczy na cały dom, jak mu się zabrania bawienia się śmietnikiem czy pokrętłami od kuchenki ::), to jeszcze przed drzemką w ciągu dnia potrafi zrobić taki raban, jakby go ze skóry obdzierali ::) ::) ::) Wczoraj mój M. nie wytrzymał i dał mu klapsa, bo młody wpadł w histerię, nie mając żadnego ku temu powodu. Już sama nie wiem, co robić w takich momentach. Czy tylko odciągnac uwagę małego, czy dawać mu klapsa, czy zostawiać go na jakiś czas samego, żeby się wyryczał ??? Wczoraj tak właśnie zrobiłam. Prosiłam go siedem! razy, żeby nie podchodził do śmietnika. Nie poskutkowało. Powiedziałam stanowczyn tonem, też nie. Krzyknęłam, to zaczął działać jeszcze bardziej, na przekór. W końcu dostał klapsa i zostawiłam go w kojcu na 8 minut (dłużej nie wytrzymałam ::)). Potem nie podchodził do śmietnika...przez diwe godziny. I od nowa...Szok. :p :p :p

Spóźnione, ciepłe życzenia dla kochanego Kubiszonka i Maksia. A dla Was dziewczyny, gratulacje z okazji pierwszego roku bycia mamusią :) Joasiu, jesteś super mamą! Samodzielną, kochającą, zaradną, a do tego zadbaną i urodziwą :) A Ty Nianiu, bądź extra babką, zawsze oszałamiającą swą urodą i wprowadzającą powiew szaleństwa na nasze forum ;) Dla Was kochane mamuśki :-* :-* :-* :-* :-*

dzieki Iwoncia!!!!!

aaa apropo ksiazki znalazlam tylko "jezyk dwolatka"...............

jak wroce ze spacerku jeszcze poszperam, sama bym sobie zakupila!!!

reklama
tusia26 pisze:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

spioch.jpg

DLA KOCHANEGO ZIĘCIA
tattyteddy1m.jpg
tattyteddy_a.jpg
tattyteddy1k.jpg
tattyteddy1s.jpg
tattyteddy1i.jpg
tattyteddy_a.jpg
!!!!!!!!!

lezak.jpg

Najlepsze życzonka,
dużo wrażeń i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń.

ewdxvd_vdvfvrf.gif

przyszła tesciowa wraz z twoja kiciusia, przyszła żonka Maja

1_8_.gif
2_1_.gif
3_3_.gif

Jestem pod wielkim wrazeniem ;D Musze Maksiowi pokazać jakie dostał piekne zyczenia.
Z całego serca dziekuje Wszytskim za pamięć i wszytskie dobre słowa. Załuje ze nie mogłabym być z Wami wczoraj tu na BB ale cały dzień spędziłam z Maksiem. A o 9.05 rano płakałam jak bóbr i go całowałam. Ech...jakie to cudowne :)
Az z tego wszytskiego Maksio zaczął chodzić ;D :D :laugh: Jezscze niesmiało ale ju zpierwsz kroczki mamy za sobą.

Niestaty musze wrócic do pracy bez szany nadrobienia tego co piszecie :-(

Do góry