reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

nudno pisac do samej siebie wiec znikam

mozliwe ze po weekendzie sie odezwe
jutro i w sobote mam ful latania a w niedziele poprawiny z przyjaciolmi

do zas!!!!!

ale was bede podczytywac ;)
BB to moj nałóg :D

reklama
Lilus slonko :-* ja mysle ze im sie uda dojechac wiesz z poznania do berlina to prawie tyle samo co z poznania do warszawy tyle tylko ze pewnie padniety bedzie :-[ rany ale Wam sie pokrecilo :-[
trzymam kciuki by dojechali calo i na czas!!!!!!!!!!

Kredziu Kochana ty sie zawsze o wszystkich troszczysz!!! serducho masz chyba jak stad do chin :-*

a u nas sie wypogodzilo i jutro ochlodzenie ;D ;D ;D 71 stopni F ;D

czesc babeczki :)

ale mnie gardlo boli ałłłłłłłaaaaa..............to chyba kara za wczorajsze piwo, bylo takie zimniutkie i pyszniutkie !!!

lilka
nie martw sie na zapas, przyjedzie to bedzie.............nie przyjedzie to imprezka tez sie uda, Rafala tez nie bylo na imprezce chrzcinowej, w urodziny Kuby tez bede caly dzien sama............imprezke przelozylismy na za tydzien!!!

jestes silna babeczka i dasz rade!!!

ide po jakies sniadanko

dzień dobry dobre kobiety ;D
jesteście najlepsze na świecie!! Dziekuje z całego serca za wszystkie życzonka od Was, jest mi tak miło,że az mam łzy w oczach! :-* :-* :-*
wczoraj nie dałam rady nawet wpaśc ale dzisiaj juz spokojniej będzie wiec ponadrabiam pózniej troche.
Teraz ide po kawusie bo spałam tylko 5 godzin i to z przerwami i padam na pyszczek :p

reklama
Do góry