reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no babeczki proszę się nie ociągac i na BB zawitac, bo ja jeszcze mam chwilkę, a tu takie pustki buuuuuuuuuuuu :(
ale mi smutno :( :laugh: ;) ;)

reklama
Dziewczyny jak dałam jej ten paracetamol to bardzo szybko jej sie obnizyla temperatura. Ale strasznie plakala i az sie trzęsła zwłaszcza rączki. My dziś byłyśmy tak od 11 do 16 na dworzu, ale z tego byla moze jakas godzinke na słoncu w piaskownicy no i po pol godziny wędrówki w wózku x 3 ale to też daszkiem manewrowałam. Nie wiem co to było, ale to chyba to słońce bo dziś u nas było okropnie i sama zdychałam. Już więcej nie robie takich mega spacerów, teraz słodko śpi.

Kurde nienawidze tych pajakow ze tez te wielkie czarnuchy musza włazic do chałupy, strasznie się ich boję, a raczej okropnie brzydze, na ich widok dostaję gęsiej skorki, w jednego giganta rzuciłam laczkiem, ale chyba uciekl pod listwe no i spokojny sen z głowy :mad:. Czy sa na nie jakies trutki? ::) lub pułapki?

Melll pisze:
elfiko

Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną !!!!!

rose02np6.gif

Elficzku i ja ci zycze wszystkiego naj naj naj
duzo zdrowka oraz aby zycie układało ci sie po twojej mysli
jeszcze raz wszystkiego naj naj naj :-* :-* :-* :-* :-* :-*

hanti pisze:
Wszystkiego naj,naj,naj dla naszych solenizantów
:-* JULINKI :-******** :-* KUBUSIA :-*
61mh2.gif
Najlepsze życzonka,
miswserduszkuqo4.gif

niebieskimisiola8.gif
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
bezsrodkaczwq8.gif

bezsrodkarey6.gif
życia kolorowego i
wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!
osiolekaa8.gif
;DŻYCZY CIOCIA HANTI Z OTYLKĄ I DAMIANEM ;D
golabeczek1mv2.gif

tak pieknych zyczen ciocia Lilka by nie zrobiła wiec podpina sie do cioci Hanti ;)

kochane dzieciaczki.............wszystkiego dobrego!!
badzcie zdrowe,rozesmiane :) szczesliwe
buziaczki :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a ja mam doła,smuteczki

K. dostał fuche w sobote
niby pwinnam sie cieszyc ale to W TE SOBOTĘ!!!

akurat w chrzciny Mili

a wiec jedzie do Berlina na lotnisko
wyjechac musi o 4 rano
czyli wstac tak o 3.30 ::)

moze dojedzie do 12 spowrotem..........ale co on bedzie z tego miał????

padnie o 18 i tyle z niego :(

i ciasta nie wiem jak odebrac
i do fryzjera mi sie posrało bo jak dojechac? jak on bierze wóz

i jeszcze chrzestny koniecznie chce jechac bo nie był nigdy na lotnisku ::)

a jak wóż nawali i nie dojada na czas???? :-[ :-[ :-[ :-[
stary samochod maja

qrwa jakie to przykre wszystko

h.uj wezmie całe chrzciny jak by sie cos stało i by nie dojechali

ach mam znowu mega problem
najchetniej bym odwołała te impreze
szkoda ze nie mozna czasu jakos przestawic ::) :-[

reklama
jak byłam dzis u gin to zachaczyłam o punkt szczepien]
bo chce dodatkowo zaszczepic Milene na zapalenie opon mozgowych

i koszt tego to 46zł

no i jestem umowiona ze teraz we wtorek ide ja szczepic na te szczepionki na roczek
a za miesiac na te zap.op.mozgowych

Do góry