reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ninka wpadaj koniecznie :-) Za moment bedziesz uzależniona jak my wszytskie. Nie ma dnia, choc by nie wiem ile pracy było aby tu nie zajrzeć.
No ja juz icekam do domku i ide zrobic sobie piekne paznokcie.
huraaa wreszcie wychodzi słoneczko.
A mój synek - jakby kazdego dnia był wiekszy i większy :-) czuje go bardzo wyraźnie i coraz czesciej ...jakby wogóle nei spał łaaa

Teraz kopie mnie po lewej stronie na całej długosci :-)
:) :) :)

reklama
Cześć Maniu!
Właśnie teraz miałam możliwość sprawdzić skrzynkę mailową i niestety książeczka do mnie nie dotarła. Dlatego przypominam się - ajanuszkiewicz@o2.pl

Cześć Niunka!
Witamy Cię w gronie lipcóweczek  :)

Klaudio!
Ja też miałam robione badanie na toksoplazmozę i to zaraz na początku ciąży. Wydaje mi się, że to jedno z podstawowych badań, które robi się na początku, ale wiesz .... co lekarz to inna opinia, więc ...

Asiołku zmienisz imię na Najwspanialszej liście swiata z Bruno Na Maciuś ? I termin na 24 lipiec. Suwaczek pozostawiam bez zmian bo tak pokazuje USG.

No własnie czy któras z Was ma taką sytuację, że ma inny termin z miesiaczki a inny z USG? Co w takiej sytuacji? Jak macie zrobione suwaczki i jak liczycie tygodnie? Ja juz zgłupiałam.

Ja mam suwaczek ustawiony wedlug miesiaczki i to sama sobie wyliczylam, bo moj lekarz jest zdania ze terminy bedziemy jeszcze pozniej ustalac? - co lekarz to inne dziwne rzeczy ..... Z USG wynika ze troszke wczesniej urodze, ale wole sie nie denerwowac ze moj suwaczek pokazuje juz a ja nic - wiec wole jak ta data bedzie wydluzona :)

czesc dziweczynki ;D
Witam nowa kolezanke, ja dopiero teraz wrocilam do domku zze szpitala bo na badaniach bylam, te przeciwciala okropne i znowu mi litr krwi ukradli :mad: A jutro dostane szczypionke wiec znowu pol dnia zmarnowane a ja tak niecierpie szpitali brrrr
Luska jesli ty mowisz ze dziewczynki to spokojne aniolki to ta moja panna jakas poza normowa bo jak dla mnie to wcale nie spi tylko tanczy i kopie i wierci ta pupcia a ja juz cala obolala jestem ;D ;D ;D
A jak juz tak sobie usiade i zaczne brzucho masowac i do niej przemawiac to mam wrazenie ze z brzucha mi wyskoczy i powie czesc mama :laugh: :laugh:

A te badanie toksoplazmozowe to podobno nie obowiazkowe , no chyba ze sie ma kociary w domu to wtedy ale moj lekarz mnie pytal na poczatku czy chce te badanie czy nie. Jak sie kiedys mialo duzo stycznosci ze zwierzakami lub jakies ugryzienie lub zadrapanie bylo to wtedy jest wskazane a inaczej nie konieczne

No i jeszcze dzisiaj sie zapisalam do szkoly rodzenia i idziemy w przyszly poniedzialek na 17,00 i juz sie bardzo ciesze.
co do zakupow to ja tez jeszcze nic nie mam kupione i pewnie dopiero pod koniec maja sie wybiore bo wiecie ja mam te swoje glupie przesady i poza tym jak juz cos w domu bede miala to jeszcze bardziej moja niecierpliwosc wzrosnie i juz sie chyba tego dzidziusia nie doczekam ;D

dzisiaj od poloznej w szpitalu dostala taka liste rzeczy potrzebnych do zabrania do szpitala i chyba od tego zaczne zakupy
a jak czytam na tej liscie lewatywa to mi sie tak jakos slabo robi ojej :mad:
:)

reklama
Dziewczyny dzięki za ciepłe powitanie!
Posiedziałam troszkę i wrzuciłam swoje zdjęcia do galerii lipcóweczek i  do galerii brzuszków.
Zdjęcia dziewczyn z małymi brzuszkasmi są przecudne. Jest czego pozazdrościć. :) :)

Do góry