reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
loende04 pisze:
Czeeeśc Babeczki ;)
Dłuugo mnie nie było i juz mnie pewnie nie pamietacie... :(
Ale dziękuję Martuśce za pamięć ;)
cos mnie z forum wylogowało u byłam traktowana jako gość a do tego hasła zapomniałam...eee i w ogóle :p
witam was wszyściutkie :laugh:

czesc loende04 , oczywiscie ze Cie poamietamy no i zapraszamy do pogaduszek hehe :)

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
a wogóle to sie dzisiaj zle czuje
psychicznie

a czemu????????/

z Twoich postow wnioskuje ze wprost przeciwnie.............

bo staram sie jakoś trzymać i wciągnełam nawet drina żeby humor porawić ale to sprawa sprzed paru dni mnie męczy ehhh

ciesze sie Asiu że juz jesteś :-*

kochana...........ja tez sie baaardzo Ciesze ze moge byc z Wami, nawet nie wiedzialam, ze bede tak tesknic!!!!!
a Ty sie niczym nie martw, bo przyjade, przeloze Cie przez kolanko i trysz tysz Ci zrobie!!!!!

Joaska pisze:
loende04 pisze:
Czeeeśc Babeczki ;)
cos mnie z forum wylogowało u byłam traktowana jako gość a do tego hasła zapomniałam...eee i w ogóle :p

czesc loende04 , oczywiscie ze Cie poamietamy no i zapraszamy do pogaduszek hehe :)
;)

loende04 pisze:
Czeeeśc Babeczki ;)
Ja tam cię pamiętam ;D
NIe zgubiłaś przypadkiem marynarki???

reklama
brunetka pisze:
Iwon pisze:
kolorowa_kredka pisze:
gazelka i joasia normalnie szczuja ludzi tymi awatorkami, nie dosc co morze, to jeszcze tym ze razem tam tyle czasu sie byczyly no no .....................

No to ja Was dla równowagi poszczuję fotkami z gór za dwa tygodnie  ;D
A ja za jakieś trzy tygodnie wklej wam fotki-wspominki z nad morza. ;D ;D
;D Eee brunetka i trzeba dodac że razem nad to morze wyruszamy :laugh:

Idę pooglądać Wasze dzieciaczki...jak się pozmieniały 8)

Do góry