reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
nadrabiałam kurcze cały dzień

no niestety jak sie baluje zamiast grzecznie siedziec na BB to takie sa skutki!!!!

nie balowałam tylko sprzątałam bo jutro mam gości, dzwoniłam do siostry z życzeniami(godzine mi zeszło) uczyłam dziecko pokazywac ząbki,wietrzyłysmy sie na ogródku i wypieliłam skalniak

oj ales Ty pracowita babeczka!!!! ja sie dzisiaj obiljalam heheh

aaaa mnie juz zemdlo..............

Iwon pisze:
kolorowa_kredka pisze:
gazelka i joasia normalnie szczuja ludzi tymi awatorkami, nie dosc co morze, to jeszcze tym ze razem tam tyle czasu sie byczyly no no .....................

No to ja Was dla równowagi poszczuję fotkami z gór za dwa tygodnie  ;D
A ja za jakieś trzy tygodnie wklej wam fotki-wspominki z nad morza. ;D ;D

wiecie co, pewnie sie powtorze ale zakochalam sie w ksiazce 'samotnosc w sieci" qrcze tak mnie wciagnela ze caly czas o Niej mysle........zaraz zasiadam do czytania tylko musialam troszke z Wami tak wieczorkiem sobie powiedziec............

ciekawa jestem czy taka historia zdarzycby sie mogla w rzeczywistosci...............mmmmmmmmm

joł

wyrąbana jestem
z 30 minut w chacie jestesmy po super mega poszukiwaniach domu do kupna albo mieszkania do wynajecia

i w sumie znalezlismy i to i to

dzis caaaałą okolice objechalismy
i jest sliczny domek w stanie surowym zamkniettym
no przepiekny
taki mi sie marzył
kosztuje 110tys

na wynajem znalezlismy dwa mieszkania w bloku
i teraz jak Karol wroci to bedzie powazna rozmowa

bedziemy pisac ZA i PRZECIW co do wynajmu i kupna domku

bo ten domek super ale wykonczenie by nas sporo kosztowalo  

teraz jem i pije kawke  bom glodna
o tej godzinie  ;D  zbrodnia  8)

a mieszkanie w nowym swiezo wybudowanym mieszkaniu
zrobionym na cacy
kuchnia ze zmywara i wogole :)
z laską sie spotykam 1 sierpnia bo na wakacjach jest

ach mowie wam ::)

Czeeeśc Babeczki ;)
Dłuugo mnie nie było i juz mnie pewnie nie pamietacie... :(
Ale dziękuję Martuśce za pamięć ;)
cos mnie z forum wylogowało u byłam traktowana jako gość a do tego hasła zapomniałam...eee i w ogóle :p
witam was wszyściutkie :laugh:

reklama
a samotnośc w sieci czytałam i tez tak przeżywałam ale potem po paru dnaich od przeczytania wpadłam w jakąs depreche.. hmm zaczęłam analizowac mój związek z mężem i sie troche poplątałam w tym...

Do góry