reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hej maniutek :-*

lodowa umyta teraz lece rece umyje....................a moze cala wskocze pod prysznica juz ??? chyba tak i zejde na dol znowu i miesiwo poporcjuje nam na mniejsze kawalki a tesciowej niech sobie dalej sie kisi w lodowce :p jak nie cche to nie ja tam taka jak ona nachalna nie jestem i nie trzeba mi powtarzac......................jak przyjechalismy tylko to juz wentylator nam bedzie mylòa mowie ze sama umyje a ta dobra dobra ja mowie niech mama go nie rusza !!! ! kur.... i co wyczyscila i mowi nie ruszaj go bo jeszcze musze go doczyscic no francowata jedza no........ drapnelam ten wentylator i tyle go widziala taka jest nachalna jak chyba melci tesciowka kiedys tez mi pranie prasowala ale to sie zmienilo, bo juz sobie nie daje normalnie nawiedzona nawet majtki prasowala i gumki mi poprzypalala w gaciach i musialam powypierdzielac bo mnie gryzly no teraz ja sobie a raczej nam a ona im i jest git, powiedzmy ze git gdyby nie .........................to ze razem ieszkamy ;P

ok mkne kuchnie ogarnac i pod prysznica a pozneij .........................a pozniej ja tu jeszcze wroce ;D ;D ;D

tylko ja wrocilam a tu jakies puszki.....................ale moze i dobrze choc na glownym na biezaco jestem :D

reklama
A ja dziś po wojażach sklepowych sam na sam z "pściólką'. Było rewelacyjnie, niedawno wróciłam do domku, a tu dziecię umyte, nakarmione i spi. ;D

Hej! Ja tylko na momencik - zaraz lece na allegro wystawiac mackowe ubranka, bo inaczej utoniemy w domu w jego ciuszkach  ::) Po wakacjach Maciek przytyl, urosl i wymieniamy garderobe, hi hi

Joaska pisze:
co do zabawek to jesli chodzi o jakies tam interaktywne to Kuba bawi sie ostatnio sluchaweczka do uczenia z Fisher Price..........powiem sczeze ze juz mu sie znudzila, za to Macius gazelaczkowy ulubil sobie go bardzo heheheh :) ;) ;) ;)
Hej Joasiu  :) Chcąc nie chcąc kuplismy Maciusiowi telefon i .... przestał się nim interesować  ::) :p

kolorowa_kredka pisze:
hej maniutek :-*

lodowa umyta teraz lece rece umyje....................a moze cala wskocze pod prysznica juz ??? chyba tak i zejde na dol znowu i miesiwo poporcjuje nam na mniejsze kawalki a tesciowej niech sobie dalej sie kisi w lodowce :p jak nie cche to nie ja tam taka jak ona nachalna nie jestem i nie trzeba mi powtarzac......................jak przyjechalismy tylko to juz wentylator nam bedzie mylòa mowie ze sama umyje a ta dobra dobra ja mowie niech mama go nie rusza !!! ! kur.... i co wyczyscila i mowi nie ruszaj go bo jeszcze musze go doczyscic no francowata jedza no........ drapnelam ten wentylator i tyle go widziala taka jest nachalna jak chyba melci tesciowka kiedys tez mi pranie prasowala ale to sie zmienilo, bo juz sobie nie daje normalnie nawiedzona nawet majtki prasowala i gumki mi poprzypalala w gaciach i musialam powypierdzielac bo mnie gryzly no teraz ja sobie a raczej nam a ona im i jest git, powiedzmy ze git gdyby nie .........................to ze razem ieszkamy ;P

;D ;D ;D Kredzia rozbrajasz mnie :laugh: :laugh: :laugh:

ahhh iwonico kochana ja tez chcialam sie dokopac do dwuch postow jednego ostatniego z czasow tymika w brzuniu a drugi pierwszy kiedy to juz bylismy z naszym skarbem ! ale chyba nie dam rady czas nie pozwoli..................moze moe

a i jeszcze jeden kiedy tymi zaczal chodzic bo kurde nie kojarze juz normalnie z tego natloku wrazen

a co do wojazy to i my dzis bylismy w cerfurze i w bernardim kupilam sobie dwie bluzki moze nei tak do konca takie jak by m chciala ale byly duze i nawet niegllupie jedna bez rekawkow, taka troszke elegantsza jak na mnie ;) a druga z dlugim z gniecionego materialu...............no i na torbe nadszarpnelam budrzet troszke droga bo 20 euro a biorac pod uwage ze mlody co dopiero 15 wzial wyplate i juz prawie wsio przehulalismy to troszke duzo, no ale................................mlody nie krecil nosem a ja mam fiola na punkcie toreb takze ;D wiec mam taka fajowa ahhh

ok mkne bo zaraz mlody wraca i chce jkuz sie obkapac i ogarnac kuchnie a pozneij to juz mozemy razem wszystko robic tzn blisko siebie gadajac..............

gazelaczek pisze:
Hej! Ja tylko na momencik - zaraz lece na allegro wystawiac mackowe ubranka, bo inaczej utoniemy w domu w jego ciuszkach ::) Po wakacjach Maciek przytyl, urosl i wymieniamy garderobe, hi hi

Joaska pisze:
co do zabawek to jesli chodzi o jakies tam interaktywne to Kuba bawi sie ostatnio sluchaweczka do uczenia z Fisher Price..........powiem sczeze ze juz mu sie znudzila, za to Macius gazelaczkowy ulubil sobie go bardzo heheheh :) ;) ;) ;)
Hej Joasiu :) Chcąc nie chcąc kuplismy Maciusiowi telefon i .... przestał się nim interesować ::) :p

hahahahah dobre!!!
wiesz zawsze co czyjes to lepsze.............wiesz co ja Ci przesle Nasz a Ty mi Wasz hehehe :)

A ja chciałam jeszcze napisać, że bardzo podoba mi się nowe gazelaczkowate zdjątko :) Takie "free forever" ;) Super! :-*

reklama
hehe iwonica czemu ??? ;D ;) ;) ::) ::) :p :p :-* :-* :-*

gazelka i joasia normalnie szczuja ludzi tymi awatorkami, nie dosc co morze, to jeszcze tym ze razem tam tyle czasu sie byczyly no no .....................

ok ja juz serio mkne bo czas goni a oko dalej boli

Do góry