reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

DASARIA pisze:
e_mama pisze:
DASARIA pisze:
świetne to krzesełko, oj kusi kusi,
pokazałam łosiowi, krzyczy zamawiaj  :D :D ;D ::)

Asiu naprawdę warto ! ma tyle różnych opcji, melodyjek, piosenek, gada po polsku, śpiewa, uczy kolorów, uczy liczyć (to dla starszych dzieci), odgłosów zwierzątek, Julka jest nim zachwycona :)

raz kozie śmierc - ZAMAWIAM  ;D :D

hihihihi
kto mi da prowizję za pozyskanie Klienta ?:) :p :p :p ;D ;D ;D

reklama
BowGreen.gif
BowGreen.gif
BowGreen.gif
BowGreen.gif
BowGreen.gif
BowGreen.gif
BowGreen.gif
NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI SKOŃCZENIA PIERWSZEGO ROCZKU DLA ALUSIA
BowGreen.gif
BowGreen.gif
BowGreen.gif
BowGreen.gif
BowGreen.gif
BowGreen.gif
BowGreen.gif

e_mama pisze:
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
DASARIA pisze:
świetne to krzesełko, oj kusi kusi,
pokazałam łosiowi, krzyczy zamawiaj  :D :D ;D ::)

Asiu naprawdę warto ! ma tyle różnych opcji, melodyjek, piosenek, gada po polsku, śpiewa, uczy kolorów, uczy liczyć (to dla starszych dzieci), odgłosów zwierzątek, Julka jest nim zachwycona :)

raz kozie śmierc - ZAMAWIAM  ;D :D

hihihihi
kto mi da prowizję za pozyskanie Klienta ?:)  :p :p :p ;D ;D ;D
hi hi hi

e_mama pisze:
DASARIA pisze:
A ile to krzesełko kosztuje???  ::)

no Lila znalazła takie za 180 zł, ja w sklepie zapłaciłam grubo więcej :(

To jest pomysł na biznes, handel zabawkami, skoro ten kto sprzedaje na allegro zarabia na takim krzesełku i to pewnie nie mało a w sklepie jest ono jeszcze 50 zł droższe to może warto pomyśleć ?:)

widziałam oferty tylko dla hurtowni i sklepów to oni za grosze te zabawki kupuja w porównaniu do tego za ile sprzedają :p

Melll pisze:
ALUSIU KOCHANY

Życzenia dla Ciebie:

Nie zerkaj za siebie,
Idź śmiało przez życie,
Podko się skrycie,
Kontroluj swe żądze,
Zarabiaj pieniądze,
Lekceważ pętaków,
Unikaj cwaniaków,
Przepisów przestrzegaj,
Na sobie polegaj,
Lecz przede wszystkim
Pokaż im wszystkim!

logosrvcc2.jpg

Ja się dołoncze :p Duzo islę duzo buziaków :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

No i ja sie dzisiaj wziełam za usamodzielnianie Mateuszkowego zasypiania - i skonczyło sie strasznym płaczemi zasnieciem na rekach - po 1,5 h walki!!!!!!!!!!!!!!!
No ale nic nie od razu sukcesy zobaczymy jutro:)

Duzo radości i usmiechu dla naszego jubilata  CMOOOK ALUSIA

Widze tez że wszystkie mateuszki wzieły sie do chodzenia - nasz tez zaczyna nieśmiało przemirzać samodzielnie odległosci od kanapy do kuchni itd:))) fantastyczny widok.

Lilka - u nas jeśli chodzi o zabawki to wszelkie w które mozna cokolwiek wkładac - np slimak fisher price - ma w sobie mnóstwo klocków ale Mati upatrzył sobie jeden jedyny i potrafi go godzine wkładac i wyjmować. Spradziły sie też kubeczki w kubeczki.
A z nowych zabawek szczeniaczek uczniaczek ( z tej samej serii co krzeselko uczydełko) Spiewa fajniutkie piosenki a Mateuszek chodzi z nim i podryguje. Dostał od chrzesnego na roczek - jedynym misnusem jest ze nie mozna go uprac a mati sie strasznei slini!!!

co do zabawek to:
u nas klocki,sortery bebebebee ::)

piesek co Aniu piszesz to ma kuzynka Milenki i jest fajny,ale zainteresowanie nim nie jest tak duze by wydac 130zł ::)

zas to krzesełko mnie intryguje :)
100zł mamy od chrzestnego
20zł od kolezanki dostałam od tak chodz nie jest na imprezce
moze sie uzbiera :)

reklama
Do góry