reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
AniaSzwarc pisze:
Choc z  Londynu do Warszawy
droga długa i przez morze
to w przesłania życzen sprawie
babyboom nam tu pomoże.

Niech Aniołki strzegą Alka
i sam Pan Bóg błogosławi
i niech z codziennością walka
wielu uciech jemu sprawi

Niechaj ma bez liku przygód,
niech się świat przed nim otworzy
aby doznał życia wygód
i niech szczeście mu się mnoży.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Aniu pozwól, że my z Julcią przyłączymy się do tych ślicznych życzeń dla Alusia !!!!
Alusiu kochany rośnij zdrowo na pocieszkę dla mamusi i tatusia, 1000 buziaków w dniu Twojego święta :- * :-* :-* :-*

Martusiu a dla Ciebie duża buźka za to, że tak wspaniale dałaś sobie radę rok temu w obcym kraju, dzielna z Ciebie mamusia, pełna miłości i kierująca się w życiu prawdziwymi wartościami ! Dla mnie wzór do naśladowania ! :-*

ps: no może poza tymi kolacjami o 23 hihihi :p :p :p :p

DASARIA pisze:
A ile to krzesełko kosztuje???  ::)

no Lila znalazła takie za 180 zł, ja w sklepie zapłaciłam grubo więcej :(

To jest pomysł na biznes, handel zabawkami, skoro ten kto sprzedaje na allegro zarabia na takim krzesełku i to pewnie nie mało a w sklepie jest ono jeszcze 50 zł droższe to może warto pomyśleć ?:)

my wróciliśmy z imprezy roczkowo-6latkowej i padam...

ciągle boli mnie ten mój żołądek i jeszcze głowa do kompletu dołączyła a i jeszcze @...

chyba idę dziś wcześniej nyny :)

DASARIA pisze:
świetne to krzesełko, oj kusi kusi,
pokazałam łosiowi, krzyczy zamawiaj  :D :D ;D ::)

Asiu naprawdę warto ! ma tyle różnych opcji, melodyjek, piosenek, gada po polsku, śpiewa, uczy kolorów, uczy liczyć (to dla starszych dzieci), odgłosów zwierzątek, Julka jest nim zachwycona :)

e_mama pisze:
DASARIA pisze:
świetne to krzesełko, oj kusi kusi,
pokazałam łosiowi, krzyczy zamawiaj  :D :D ;D ::)

Asiu naprawdę warto ! ma tyle różnych opcji, melodyjek, piosenek, gada po polsku, śpiewa, uczy kolorów, uczy liczyć (to dla starszych dzieci), odgłosów zwierzątek, Julka jest nim zachwycona :)

raz kozie śmierc - ZAMAWIAM ;D :D

reklama
To i ja witam Maję. Maja dawaj fotki na przełamianie lodów ;)

Ja wskakuje z zwierzaki i spadam bo słysze ze łoś podejchał 8)

PS> Libido zaczyna buzować :laugh: ;D >:D O0 :angel:

Do góry