reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jagódce, której tak dawno nei widzielismy zdrówka, radości, uśmiechu, samych szczescliwych dni w kolejnym roczku życia oraz wspaniałych urodzin zyczy
Marta i Alek

reklama
AniuSzwarc (świetny wierszyk ;) ), kate, Martusia, Lila :-* :-* :-*

Wiecie, że do dzisiaj trzymam w tel. komórkowym dwa cudowne sms-y, które dostałam od mojego łosia zaraz po porodzie? :)

Martuska pisze:
Jagódce, której tak dawno nei widzielismy zdrówka, radości, uśmiechu, samych szczescliwych dni w kolejnym roczku życia oraz wspaniałych urodzin zyczy
Marta i Alek

Pozwolę się przyłączyć  :) No właśnie, ciekawe co u dziewczyn, Karin, czytasz nas czasem? Odezwij się  :)

Tusiu
trzymam kciuki za pozytywny wynik badań. I nie denerwuj się tak, czemu myślisz o najgorszym? Trzymam kciuki i prędko dawaj znać co i jak  :-*

KORNELKU nasz kochany. ROSNIJ DUZY !!! STO LATEK Z OKAZJI TWOJEGO ROCZKU OD KUMPLA MAKSA I CIOTKI NIANI.

No i Tobie IWONCIU wszytskiego dobrego. Rok temu wykonałaś kawał dobrej roboty!!

ps. jezu to juz rok, az mi się wierzyć nie chce...............

A ja mam pytanie czy sa tu jezscze jakieś dzieci które samodzielnie nie chodzą oprócz mojego Maksa ( nie licza sie meble czy inne podpórki) ?? :-[

NiaNia pisze:
A ja mam pytanie czy sa tu jezscze jakieś dzieci które samodzielnie nie chodzą oprócz mojego Maksa ( nie licza sie meble czy inne podpórki) ?? :-[

Niania, mój Maciek tez jeszcze nie chodzi, nie licząc dwóch kroków które wczoraj zrobił sam :)

reklama
Do góry