reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwonko a Tobie życze abyś nadal była taką wspaniałą mamusią jak jesteś! Nic w sobie nie zmieniaj a juz niedługo usłyszysz od synka że jest dumny ze swojej mamusi! :-*

reklama
ah no i nie mozemy zapomniec o urodzinkach maluszkow Agatonikowych, Karinowych i Kurkowych

dla Was maluszki z okazji pierwszych urodzin najserdeczniejsze zyczenia obyscie rosly zdrowe, byly pociecha dla rodzicow i mozez jeszcze do nas zajrzaly od czasu do czasu?  ;) sto lat maludy kochane!!!!

1008-046-04-1068.gif

Elfiko, Maniu :-* :-* :-* :-* :-*

Elfik, jesteś niesamowita :laugh: (00:17 :-* )

Maniu, ja tego, że mnie wtedy z Wami nie było żałuję pewnie bardziej, bo ominęły mnie największe emocje :( Ale z drugiej strony, razem uczyłyśmy się macierzyństwa, żaliłyśmy na niezrozumiały płacz dziecka, na emocjonalne rozklejenie ::), na problemy z karmieniem itp. więc można powiedzieć, że uczestniczyłyście w cudzie stawania się matką. Dziękuję kochane lipcówki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

A w ogóle to przepraszam, ze Was tak wczoraj zamęczałam moimi wspominkami, ale strasznie przeżyłam ten wczorajszy dzień. Przypomniałam sobie każdy obraz, każdą emocję, myśl...To cudowne :)

Iwon pisze:
A w ogóle to przepraszam, ze Was tak wczoraj zamęczałam moimi wspominkami, ale strasznie przeżyłam ten wczorajszy dzień. Przypomniałam sobie każdy obraz, każdą emocję, myśl...To cudowne :)

cześć świeżo upieczona mamusiu dużego dziecka ;D
no wiesz co? my tu po to własnie jesteśmy i super sie czyta takie posty.Nie było to w każdym razie zamęczanie a raczej wyróznienie że mogłyśmy to przeżywac z Tobą :-*

dzień dobry babulce ;D
kawa sie robi, dziecko szaleje, mąz siedzi na kanapie i myśłi ::)
no a po drzemce Weroniki jedziemy do...........ZOO!! ;D ;D ;D

Iwon, no co Ty  :) Rok temu nie dałaś nam szansy, to przynajmniej teraz sobie poprzezywałyśmy  ;) :-*

BDAY-HBtou-card-CARDS.gif
Kornelku, nasz lipcowy aniołeczku
wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek!!!!!!!!!!!!
Wielu radości, niech Ci się wesoło poznaje świat
no i oczywiście powodzenia u Weronisi  :laugh:

ciocia Gazelka i kolega Maciejek

383339c.jpg

Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje urodzinki!

KORNELKOWI

wszystkiego_naj.jpg

Kochany Kornelku!!
Urodziłeś się rok temu.
To był wspaniały i cudowny dzień dla Twoich rodziców.
Wkroczyłeś w świat z płaczem.
Zrób wszystko, ażeby tego płaczu było jak najmniej na świecie wśród urodzonych.

Z całego serca życzą ciocia Ewelina z Adasiem i Paulą

reklama

Kornelku drogi

Z serca płyną te życzenia
W dniu Twojego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.