reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Iwon pisze:
Ja kupiłam ten fotelik w sklepie, a poleciła mi go kuzynka. U nich jest on już od dawna i zdał egzamin, więc myślę brunetko, że faktycznie mieliście pecha :( Ale najważniejsze, że reklamacja przyjęta :)
Też tak mysle. U nas to norma,że jak już coś kupujemy to z reguły reklamujemy. Zdążyłam przywyknąć. :p
Ja też przez całe 4 miesiące uzytkowania byłam zadowolona. Zobaczymy jak do reklamacji odniesie się producent i wtedy ocenię czy dalej jestem z fotelika zadowlona czy też nie.

reklama
no a co do arbuza Brunetko to grzech nie jesc go o tej porze roku!!!
ja mam już na swoim koncie chyba z 20 kg ::)
hihi to po karmi kawowym moja druga obsesja ::) ;D

Weronika sie dzisiaj kąpała z łyżeczką ::) bo godzine wcześniej odkryła,że ma zęba i jak w niego uderzy łyżeczką to taki fajny dzwięk wydaje,siedziała godzine na podłodze i stukała i nie dała sobie tej łychy zabrać, wrzeszczała jak opętana wiec dałam spokój, dopiero butla z mlekiem okazała sie bardziej ponętna niz stukanie w ząbek ::)

całuski dla biednego chorego Adasia :-* :-* :-* oj i wspólczuje zastrzyków, my wczoraj mieliśmy pstatni okupiony wielkim płaczem

elfiko pisze:
całuski dla biednego chorego Adasia :-* :-* :-* oj i wspólczuje zastrzyków, my wczoraj mieliśmy pstatni okupiony wielkim płaczem
Elficzku dziękujemy :-* :-* :-* Od jutra smarujemy maścią Emla i chociaż Adaśko nie będzzie czuł momentu kłucia.

reklama
Do góry