reklama
Ja nie widzeDASARIA pisze:Dziewczyny czy widzicie moje zdjecie w avatarku???
Bo ja nie widzę, zniknęło??![]()
![]()
Anikaa
Fan(ka)
BIEDNY MAłYNiuńka pisze:A u nas Adaśko od dzisiaj bierze zastrzyki bo niestety żadne antybiotyki w płynie nie wchodzą w rachube ze względu na wymioty, a mamy znów anginę![]()
![]()
![]()
![]()
Anikaa
Fan(ka)
ja widzęDASARIA pisze:Dziewczyny czy widzicie moje zdjecie w avatarku???
Bo ja nie widzę, zniknęło??![]()
![]()
Iwon
Lipcowe Mamy '05
brunetka pisze:Witam, mi tez dziś ciśnienie podniesli. A chodzi o temat na czasie czyli fotelik samochodowy.
Mamy ten firmy Ramatti.Ma go też Iwon.
U nas sprawdzał się super przez cztery miesiące. Mati przejechał w nim ładnych kilkaset kilometrów i było wszytsko ok.Wydawało się ,że nadal rak bedzie. Jednak od czasu powrotu z Mazur Mateusz zaczął bardziej kręcić się w tym foteliku.
Myśłałam,że to po prostu kwestia "obrzydzenia" jazdą, bo przebywała w nim non stop(z małymi przerwami oczywiście) jakieś 9-10 godz.Miałam nadzieje,że jak mu troche odpuszcze jazdy to wszystko wróci do normy.
Takl nie było. Mati po paru minutach siedzenia w foteliku kręcił się, wyginał i czasdami musiałam go brać na ręce, znów sadzać, robić przerwy i tak na okrągło.Męczące to było bardzo.A dodam,że w żadne wielkie trasy się nie wypaszczaliśmy.
Z fotelikiem wszytsko wydawało się być nadal ok.Ale ja nie odpuszczałam.I któregoś razu jak mały był bezpośrednio po jeździezauwazyłam na jego plecach takie odciśniecie, sprawdziałm fotelik ale nic tam bardzo wyczuwalnego nie zauwazyłam, ot może troche twardsze oparcie. Następnego dnia znów sprawdziałam, i było to samo. Obejrzelismy fotelik i rzeczywiście na oparciu pleców jest takie wyczuwalne zgrubienie, które go uwierało. Dalismy fotelik do reklamacji(nie chciano nam tego uznac jako wadę, stąd moje ,maxwkurzenie)i czekamy na jej wynik. Mam nadzeije,ze będzie ok, bo niebawem ruszamy na morze. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Także apel do mam mających Ramatti sprawdzcie oparcia fotelików i plecy dzieciaczków.
Sprawdziłam, u nas wszystko ok
Iwon
Lipcowe Mamy '05
hanti pisze:Witaj Brunetko ;D
Właśnie przeczytałam o tym foteliku i mam pytanie,jak go kupowaliście i za ile ???
bo ja sobie wypatrzyłam go na allegro i teraz mam nerwa,czy kupować
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=112761115
kurcze,a prawie już zalicytowałam,tylko Otylcia strasznie jęczy i nie dała mi,
więc chciałam się porzegnać i czytam co napisałaś :![]()
IWON,JAK SPRAWA WYGLĄDA U CIEBIE ??????????
Hanti u mnie wszystko ok, żadnego wgniecenia i mały czuje się w nim bardzo dobrze. Ja polecam
reklama